Huis > W > Wat Is Cross Site Tracking?

Wat is cross site tracking?

Cross-site tracking is een van de meest irritante vormen van tracking. Het werkt met third party cookies die niet van de site zelf komen, maar van trackers en advertentienetwerken. Dat zorgt ervoor dat een paar schoenen dat je ooit bij een webshop hebt bekeken, je op het internet blijven achtervolgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste anime site?

Het grootste aantal fans is op 4 kissanime.ru. Ze hebben geen andere website nodig omdat KissAnime heeft wat ze nodig hebben. Een breed scala aan afleveringen met verschillende videoresoluties worden geüpload voor elke fan.

Wat betekent Privacy waarschuwing bij wifi?

Als u 'Privacywaarschuwing' ziet onder de naam van het netwerk van uw provider in de wifi-instellingen, zou uw mobiele identiteit kunnen worden achterhaald als uw apparaat verbinding zou maken met een kwaadaardige hotspot die zich voordoet als het wifinetwerk van uw mobiele aanbieder. Wat dit betreft, hoe kan ik mijn geschiedenis wissen? Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Wat dit betreft, wat is een materiaal blokkering?

Een materiaalblokkeerder is een apparaat dat wordt gebruikt om de stroom van materialen door een pijp of een andere opening te blokkeren. Hij wordt vaak gebruikt om de stroom van vloeistoffen te blokkeren, maar kan ook worden gebruikt om de stroom van andere materialen, zoals gas of vaste deeltjes, te blokkeren. Je kunt ook vragen hoe zie ik geschiedenis google? Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw browsegeschiedenis in Google Chrome kunt bekijken:
1. Open Google Chrome
2. Klik in de rechterbovenhoek op de drie puntjes
3. Ga met de muis over "Geschiedenis" en klik op "Geschiedenis" in het dropdownmenu
4. Aan de linkerkant van de pagina kunt u uw browsegeschiedenis doorzoeken op trefwoord, of door een lijst van uw recent bezochte pagina's bladeren
5. Rechts van elk item ziet u de datum en tijd waarop u de pagina hebt bezocht, en hoe vaak u de pagina hebt bezocht
6. U kunt ook op de drie puntjes naast elke vermelding klikken voor meer opties, zoals het openen van de pagina in een nieuw tabblad of het verwijderen van de vermelding uit uw geschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of een site veilig is?

Als uw website een beveiligde verbinding gebruikt, kunt u dit gemakkelijk controleren. Hiervoor moet u naar de website van het bedrijf gaan en boven in de adresbalk van de browser kijken. De letter 's' wordt gebruikt voor 'secure'.

En nog een vraag, wat is een tracker?

Een tracker is een beleggingsinstrument dat de prestatie van bijvoorbeeld een beursindex, een aandelen-, een obligatie- of een valutakorf of grondstoffen probeert te volgen. Wat is een profiel opbouwen? De gegevens die via tracking over jou verzameld worden, worden gebruikt om een profiel over je op te bouwen. Dat profiel kan gebruikt worden om je ertoe te brengen een bepaalde handeling te verrichten: meestal de aankoop van een product.

Wat zijn trackers op ipad?

Advertentie-netwerken plaatsen daarvoor trackers of supercookies op je apparaat: bestandjes waarin gegevens worden opgeslagen, zoals onderwerpen die je hebt opgezocht, websites die je hebt bezocht, en producten die je hebt bekeken. Ook kan de instelling van je browser worden vastgelegd, dit heet fingerprinting. Waarom krijg ik een privacy waarschuwing? De melding die je ziet is; Dit netwerk blokkeert versleuteld DNS-verkeer. De namen van websites en andere servers waar je apparaat toegang toe heeft op dit netwerk worden mogelijk bewaakt en opgenomen door andere apparaten in dit netwerk. Dit heeft te maken met een privacy instelling van je i-device.

Vervolgens, hoe zet je prive wifi uit?

Schakel wifi

Als je privé-DNS wilt aan- of uitzetten, of als je de instellingen ervan wilt wijzigen, doe je het volgende:

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Netwerk en internet. Privé-DNS. Als u deze optie niet kunt vinden, zoekt u naar 'Privé-DNS'.
  3. Kies een optie: Uit. Automatisch.

Door Juback

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel karton wordt gerecycled? :: Is chatbericht op Instagram prive?
Handige links