Huis > H > Hoe Forceer Je Een Stop Mac?

Hoe forceer je een stop Mac?

Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe stop je een abonnement app?

U kunt uw abonnementen op de Play-app beheren door rechtsboven op het profielpictogram te tikken. Als u het abonnement wilt annuleren, volgt u de instructies.

Waar is de delete knop op een Mac?

Op Apple computers en laptops, zoals Macs en Macbooks, zit standaard wel een BACKSPACE knop op het toetsenbord maar geen DELETE knop. Hier is weliswaar wel een sneltoets voor die weinig mensen weten. De sneltoets is de FN toets in combinatie met de BACKSPACE toets. Wat is een schijfkopie Mac? Een schijfkopie is een gecomprimeerde kopie van de inhoud van een bepaalde schijf of map. Schijfkopieën hebben de bestandsextensie '. dmg'. Als je de inhoud van een schijfkopiebestand wilt weergeven, moet je de schijfkopie eerst openen, zodat het schijfkopiebestand op het bureaublad of in de Finder wordt getoond.

Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je macbook vast loopt?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen wanneer uw MacBook crasht. Een daarvan is om uw MacBook opnieuw op te starten. Om dit te doen houdt u de aan/uit knop ingedrukt totdat het scherm leeg is en het Apple logo verschijnt. Een andere mogelijkheid is om het programma dat de crash veroorzaakt geforceerd af te sluiten. Om dit te doen houdt u de Command + Option + Escape toetsen ingedrukt totdat het geforceerd afsluiten venster verschijnt. Als geen van beide werkt, moet u uw PRAM opnieuw instellen. Houd hiervoor de toetsen Command + Option + P + R ingedrukt voordat het grijze scherm verschijnt. Je kunt ook vragen hoe open je taakbeheer op mac? De eenvoudigste manier om Taakbeheer op een Mac te openen is door de Activiteitenmonitor te gebruiken. Hiervoor opent u de Activiteitenmonitor vanuit de map Hulpprogramma's in uw map Toepassingen. Zodra de Activiteitenmonitor is geopend, kunt u het tabblad CPU selecteren om een lijst te zien van alle processen die op uw Mac worden uitgevoerd. Als u een proces wilt beëindigen, kunt u het selecteren en op de knop "Proces beëindigen" klikken.

Hoe Herstart je een Macbook?

Meestal kun je je Mac opnieuw opstarten door Apple-menu > 'Herstart' te kiezen. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld als de Mac niet meer reageert, moet je de computer mogelijk op een andere manier opstarten. Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld. Mensen vragen ook: waar staat de delete toets? Op een IBM/Windows-toetsenbord (QWERTY) staat de delete-toets onder de Ins (Insert)-toets. Oudere toetsenborden voor pc's hadden vaak geen aparte blokjes met cursortoetsen en tekstbewerkingstoetsen. De delete-functie was dan beschikbaar via de 0 van het numerieke toetsenblok.

Waar zit de backspace?

Een terugtoets of backspace is een toets op het toetsenbord van een computer. De backspace was op dezelfde plaats aanwezig op een schrijfmachine en verplaatste de wagen een spatie terug. Hiermee was het bijvoorbeeld mogelijk om twee tekens op dezelfde positie te tikken, bijvoorbeeld voor onderstreping. Hoe doe je control alt Delete op Mac? Mac: Cmd+Option+Esc

Houd op het toetsenbord Command (cmd ⌘), Option (ook wel: alt ⌥) en Escape (esc) tegelijkertijd ingedrukt om de taakmanager te openen. Selecteer hier het programma dat je wilt beëindigen en klik 'Forceer stop'.

Wat is de beste uninstaller?

Als je programma's volledig en zonder sporen wilt verwijderen, gebruik dan de gratis IObit Uninstaller. Met de gratis IObit Uninstaller 8.4.0.8 kan je ongewenste mappen en programma's verwijderen. Om je een overzicht te geven van de geïnstalleerde software, geeft IObit Uninstaller je een duidelijke lijst.

Door Cas Amory

Vergelijkbare artikelen

Hoe Doxillion verwijderen? :: Hoe kom ik aan het programma Word?
Handige links