Huis > H > Hoe Stop Je Abonnement Apple Store?

Hoe stop je abonnement Apple Store?

Een abonnement opzeggen op uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Abonnementen'.
  4. Tik op het abonnement dat u wilt beheren. Wordt het abonnement dat u zoekt niet weergegeven?
  5. Tik op 'Annuleer abonnement'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een app abonnement?

Google:

  1. Open de Google Play-app Google Play op je telefoon of tablet.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen en dan Abonnementen.
  4. Tik op Abonnement opzeggen.
  5. Volg de instructies.
En nog een vraag, waar kan ik mijn app aankopen zien? Controleren of een app in-app-aankopen biedt

In de Google Play Store-app vind je in-app-aankopen bij de knop Prijs of Installeren. Op play.google.com/store zie je 'Biedt in-app-aankopen' onder de naam van de app.

Trouwens, hoe kun je zien welke abonnementen je hebt?

Als u een iPhone gebruikt, opent u de app Instellingen. Tik op je naam en vervolgens op Abonnementen. (Als u "Abonnementen" niet ziet, tikt u op "iTunes en App Store". Tik vervolgens op je Apple ID, tik op Apple ID weergeven, meld je aan, scrol omlaag naar Abonnementen en tik op Abonnementen). Als u een iPad gebruikt, opent u de App Store-app. Tik op uw profielpictogram en tik vervolgens op Aangekocht. Als u Familie delen gebruikt, tikt u op uw naam om alleen uw aankopen te zien. Als u alle abonnementen van alle gezinsleden wilt zien, tikt u op de naam van het gezinslid. Zoek het abonnement dat u wilt beheren. Tik op Abonnement annuleren. Als u Abonnement annuleren niet ziet, is het abonnement al geannuleerd en wordt het niet verlengd. Je kunt ook vragen welk icloud abonnement heb ik? Je kunt vragen welk iCloud-abonnement je hebt door naar Instellingen > iCloud te gaan. Uw abonnement staat bovenaan onder uw naam en Apple ID.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Is Apple TV Maandelijks opzegbaar?

Tot het einde van je maand kun je nog gebruikmaken van Apple TV+, daarna wordt de toegang tot de dienst ontzegt. Let op! annuleer je tijdens de gratis proefperiode tv+, dan wordt je abonnement per direct stopgezet! Bovendien, hoe moet je een abonnement opzeggen? Onderwerp: opzegging abonnement

Geachte heer of mevrouw, Met deze brief wil ik u laten weten dat ik mijn abonnement op [product / dienst] wil opzeggen. Ik zeg mijn abonnement op per [einddatum van uw vaste abonnementsperiode]. Hierbij houd ik rekening met de opzegtermijn van [aantal weken of maanden].

Trouwens, hoe annuleer je een aankoop op app store?

Een terugbetaling aanvragen

  1. Log in bij reportaproblem.apple.com.
  2. Tik of klik op 'Ik wil graag' en kies vervolgens 'Om restitutie verzoeken'.
  3. Kies de reden waarom u een terugbetaling wilt en kies 'Volgende'.
  4. Kies de app, het abonnement of een ander item en kies vervolgens 'Verstuur'.
Dienovereenkomstig, is itunes gratis? iTunes is een gratis mediaspeler voor Mac en PC. Het programma, dat door Apple is ontwikkeld, kan worden gebruikt om muziek en andere mediabestanden te downloaden, af te spelen en te organiseren.

Men kan zich ook afvragen: hoe haal je geld van je apple id af?

Om geld op te nemen van je Apple ID, moet je eerst inloggen op je account op de Apple ID-website. Klik vervolgens op het tabblad 'Betalen en opnemen' en klik op 'Opnemen'. Vul het bedrag in dat je wilt opnemen en klik op 'Verzenden'. Het geld wordt vervolgens overgemaakt naar je bankrekening.

Door Yatzeck Fanno

Vergelijkbare artikelen

Kan je Viaplay maandelijks opzeggen? :: Kun je een app aankoop annuleren?
Handige links