Huis > W > Welke Games Kun Je Spelen Zonder Ps Plus?

Welke games kun je spelen zonder PS Plus?

Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Daarvan, hoeveel moet je betalen voor ps4 online?

PlayStation Plus is verkrijgbaar in twee vormen: een abonnement van 90 dagen (richtprijs 14,99 euro) en een abonnement van 365 dagen (richtprijs 49,99 euro). Hoe PlayStation Plus delen met kind? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Een PlayStation Plus-kaart is een abonnementsdienst waarmee gebruikers toegang krijgen tot online multiplayer-games en andere voordelen zoals vroege toegang tot gamedemo's en kortingen op digitale games. Dit in overweging nemend, hoe lang is een playstation plus kaart geldig? Een Playstation Plus-kaart is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Heb je PlayStation Plus nodig om Fortnite te spelen?

Met de komst van de PlayStation 4 is een PlayStation Plus-abonnement verplicht om online te kunnen spelen op Sony's console. Toch zijn hier uitzonderingen voor te vinden in de free-to-play-regionen. Zo hoef je ook voor Fortnite geen PlayStation Plus-lid te zijn om de Battle Royale-game online te kunnen spelen. Bovendien, heb je ps plus nodig voor de ps5? Voor de meeste PS4- en PS5-games heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Voor sommige games is geen abonnement vereist. Ga naar de PlayStation™Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Heb je PlayStation Plus nodig om Warzone te spelen?

Call of Duty: Warzone kwam gisteren uit op verschillende platformen. De game beschikt over crossplay, wat het mogelijk maakt om samen te spelen op alle platformen. Net als bij Fortnite en Apex Legends is er geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de battle royale-modus te spelen. Mensen vragen ook: hoeveel kost een ps4 kaart? Cadeaubon vanaf 10,- | Primera.

Hoe krijg je je geld terug op ps4?

Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)

Door Kate

Vergelijkbare artikelen

Hoe koop je PS Plus zonder creditcard? :: Hoeveel kost een PS Now abonnement?
Handige links