Huis > H > Hoe Zet Je Leeftijdsbeperking Uit Op Ps4?

Hoe zet je leeftijdsbeperking uit op PS4?

Om leeftijdsbeperkingen in of uit te schakelen, ga je naar:

  1. Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer en klik je op het account waar je de toezicht voor wilt instellen.
  2. Ga onder Ouderlijk toezicht naar Applicaties/apparaten/netwerkfuncties.
  3. Hier kun je instellen om een niveau in te stellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je leeftijdsbeperking uit op YouTube 2021?

Als er een leeftijdsbeperking voor uw inhoud geldt, kunt u dit controleren door naar de pagina Video's te gaan en te zoeken op leeftijdsbeperking in de kolom Beperkingen. Onze systemen worden voortdurend bijgewerkt.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je ouderlijk toezicht op de ps4?

Ga op je PS4-console naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer > Familiebeheer. Het kan zijn dat je het wachtwoord van je account opnieuw moet invoeren. Selecteer het account van het kind waarvoor je beperkingen wilt instellen en selecteer een functie die je wilt aanpassen. Kan je schermtijd zien op PS4? Als je de resterende speeltijd wilt zien, selecteer je (Instellingen) > [Ouderlijk toezicht/Familiebeheer] > [Speeltijd voor vandaag].

Hoe kan je schermtijd zien op Iphone?

U kunt uw schermtijd zien door naar Instellingen > Schermtijd te gaan. Hier kunt u zien hoeveel tijd u de afgelopen 24 uur of 7 dagen op uw apparaat hebt doorgebracht en kunt u grenzen voor uzelf instellen. Wat is schermbeveiliging op PS4? Een screensaver is een programma dat het scherm verduistert of vult met bewegende beelden of patronen wanneer de computer niet in gebruik is. Screensavers werden oorspronkelijk gebruikt om inbranden van het scherm op CRT-monitoren te voorkomen.

Wat gebeurt er als je je PlayStation initialiseren?

Bij het initialiseren van je PS4™-systeem worden systeeminstellingen teruggezet naar de standaardwaarden. Hierbij worden data die zijn opgeslagen in systeemopslag plus alle gebruikers en hun gegevens van het systeem verwijderd. Kan de content niet gebruiken PS4? Selecteer (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Licenties herstellen]. Als content die je hebt gedownload vanuit PlayStation™Store of toegevoegde content niet kan worden gestart, kun je het probleem mogelijk hiermee oplossen.

Daarvan, hoe zet je ouderlijk toezicht uit op ps5?

Ga naar Instellingen, normaal gesproken in de rechterbovenhoek van het scherm. Druk vervolgens op Gezins- en ouderlijk toezicht, Familiebeheerdan ouderlijk toezicht. Kan je PlayStation Plus overzetten naar ander account? Kan ik PlayStation Plus delen met een vriend op een andere console? Je kunt je games en PlayStation Plus -voordelen alleen delen met accounts op één PS5-console waarop Console delen en offline spelen is ingeschakeld en op je primaire PS4-console.

Hoe zet je geld op de PS4?

Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Bedrag toevoegen.
  2. Selecteer een betaalmethode en bedrag om je portemonnee mee op te waarderen.

Door Fitzsimmons

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je het serienummer van je PlayStation 4? :: Waarom update mijn PlayStation zo traag?
Handige links