Huis > H > Hoe Omzeil Je Leeftijdsbeperking Youtube?

Hoe omzeil je leeftijdsbeperking YouTube?

Bypass Age Restriction Using Embed link

Het is een van de gemakkelijkste manieren om de leeftijdsbeperking op YouTube-video's te omzeilen. Omdat jullie bij deze methode alleen de paar letters van de . hoeven te veranderen URL om het ook in een embedded link te veranderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Mensen vragen ook: waarom vraagt google om je geboortedatum?

We kunnen je geboortedatum gebruiken om instellingen voor je account te bieden die geschikt zijn voor je leeftijd. Er kan bijvoorbeeld aan minderjarigen een waarschuwing worden weergegeven wanneer ze een site hebben gevonden die ze misschien niet willen zien. Waarom kan mijn kind niet op YouTube? Beperkte modus in- of uitschakelen

Geen enkel filter is 100% waterdicht, maar hiermee krijgt je kind de meeste van deze content niet te zien. De beperkte modus werkt op apparaat- of browserniveau. Je moet de modus dus in YouTube inschakelen op alle apparaten of in alle browsers die je kind gebruikt.

Is YouTube voor kinderen?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het van verschillende factoren afhangt, zoals de leeftijd van het kind, de inhoud waarnaar het kijkt en of het onder toezicht staat. Over het algemeen is YouTube niet specifiek bedoeld voor kinderen, maar er is een breed scala aan inhoud beschikbaar die geschikt is voor jongere kijkers. Ouders moeten discreet te werk gaan wanneer zij hun kinderen toestaan YouTube te gebruiken en erop toezien wat zij bekijken. Hoe pas je je leeftijd aan op je Google-account? Om uw leeftijd op uw Google-account aan te passen, gaat u naar uw accountinstellingen en klikt u op het tabblad "Persoonlijke info". Klik daar op het gedeelte "Verjaardag" en voer uw juiste verjaardagsgegevens in.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Wat dit betreft, hoe oud moet je minimaal zijn voor een google-account?

Google hanteert al tijden de minimale leeftijd van 16 jaar. Voor kinderen jonger dan 16 kunnen ouders toestemming geven door een vinkje te zetten bij het aanmaken van een nieuw account. Daarbij moet je een kopie (of foto) van je ID-bewijs opsturen of eenmalig een creditcardbetaling doen van €0,50. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik youtube terug? Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger.

Dienovereenkomstig, waarom spelen youtube filmpjes niet af?

Zet de mobiele internetverbinding uit en weer aan. Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app. Hoe kan je de beperkte modus uitschakelen? Er zijn een paar manieren om de beperkte modus uit te schakelen:
1. Selecteer in het hoofdmenu "Opties."
2. Selecteer het tabblad "Algemeen".
3. Schakel de optie "Beperkte modus inschakelen" uit.
4. Klik op "OK".
5. Start het spel opnieuw op.

Kun je een YouTube kanaal blokkeren?

Ja, je kunt een YouTube-kanaal blokkeren. Om dit te doen, meld je je aan bij YouTube en ga je naar de kanaalpagina. Op de kanaalpagina klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer je "Gebruiker blokkeren".

Door Benjy Abelman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kijk je een livestream op YouTube? :: Hoe stel ik leeftijd in op YouTube?
Handige links