Huis > H > Hoe Krijg Je Radio Op Sonos?

Hoe krijg je radio op Sonos?

Radio via Sonos luisteren via de app

Als jij een Sonos speaker in je smart home hebt staan, is de kans groot dat je ook gebruik maakt van de Sonos app. Daar ontdek je de mogelijkheid voor internet radio. Selecteer daar simpelweg het radio station wat jij wil luisteren en laat je Sonos speaker deze zender afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik radiostation niet afspelen sonos?

Sonos kan een radiostation niet afspelen omdat het netwerk niet voldoende is, er interferentie is van andere draadloze apparaten, de stream niet langer toegankelijk is of de speaker niet geüpdatet is naar de laatste Sonos software. En nog een vraag, welke radiozenders op sonos? Het merk heeft 60.000 verschillende radiostations ter wereld samengebracht in één dienst. Ook hebben ze verschillende stations opgedeeld in genres, zodat je voor elke stemming de juiste zender kiest. Sonos heeft hierbij gebruikgemaakt van andere diensten zoals TuneIn, iHeartRadio en Napster.

Kun je Sonos gebruiken zonder internet?

Je kunt Sonos gebruiken zonder internet als je een Sonos Bridge hebt, die een directe verbinding tot stand brengt tussen je Sonos-systeem en je router. Je zult echter geen van de functies van de Sonos-app kunnen gebruiken zonder een internetverbinding. En nog een vraag, wat kun je afspelen met sonos? U kunt muziek afspelen van verschillende streamingdiensten, waaronder Spotify, Apple Music, Amazon Music, Pandora en iHeartRadio. Je kunt ook audio afspelen vanaf je telefoon, tablet of computer. Sonos ondersteunt ook verschillende audioformaten, waaronder MP3, AAC en FLAC.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Welke radiozender is Formule 1?

F1 TV Pro. Grand Prix Radio heeft de Nederlandse audiorechten voor de Formule 1 gekocht, waardoor de zender live verslag kan doen van de races, kwalificaties en vrije trainingen. Hoewel hij in Spanje woont, verzorgt Mol het commentaar voor Grand Prix Radio vanuit Hilversum. Kan niet streamen naar Sonos? Wil je buiten muziek afspelen, maar stoort jouw Sonos speaker? Controleer eens of jouw wifi netwerk ook het buitengebied van jouw woning dekt. Is dit niet het geval? Maak dan gebruik van een wifi versterker om toch buiten muziek te streamen.

Hoe reset je een Sonos speaker?

Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen. Hoe muziek iPhone afspelen op Sonos? MuziekiPhoneiPadSonos

Dit is hoe het werkt:

  1. Open het bedieningspaneel op je iPhone of iPad;
  2. Tik op het AirPlay-icoon rechtsboven in het afspeel-vak;
  3. Kies jouw Sonos-speaker(s) uit de lijst om het geluid van je iPhone of iPad te streamen.

Heb je wifi nodig om Bluetooth te gebruiken?

Met WiFi kan een apparaat, zoals je laptop, via een router een draadloze verbinding krijgen met internet. Met Bluetooth worden apparaten rechtstreeks aan elkaar gekoppeld in plaats van aan een netwerk. Zoals het koppelen van een oortje met je telefoon om handsfree te kunnen bellen.

Door Caryl

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Sonos via wifi? :: Welke radio app zonder reclame?
Handige links