Huis > W > Welke Radio App Zonder Reclame?

Welke radio app zonder reclame?

8 beste radio-apps om online radio te luisteren

  • Nederland.FM. Audio en Muziek.
  • Radio.net. Audio en Muziek.
  • Audials Radio. Audio en Muziek.
  • Radio Nederland. Audio en Muziek.
  • Radio FM. Audio en Muziek.
  • TuneIn Radio. Audio en Muziek.
  • myTuner Radio. Audio en Muziek.
  • RadioNED.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Vervolgens, wat is de beste app om radio te luisteren?

Als je op zoek bent naar een Android Radio-app met een uitstekende interface, dan is Audials Radio misschien wel de beste keuze voor jou. Het mooie van Audials Radio is dat het meer dan 80.000 radiostations heeft, en je kunt er ook talloze podcasts en opnames vinden. Wat is de frequentie van Radio 1?

RegioFrequentie
Utrecht96.8 MHz
Noord-Holland96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zuid-Holland96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zeeland99.8 MHz

Trouwens, hoe kan ik radio luisteren op ipad?

Er zijn een aantal manieren om naar radio te luisteren op uw iPad. Een populaire manier is het gebruik van de ingebouwdeMuziek-app. Open gewoon de app en tik onderaan op het tabblad Radio. U kunt dan door verschillende radiostations bladeren of naar een specifiek station zoeken.
Een andere populaire manier om naar radio te luisteren op je iPad is het gebruik van een app van derden, zoals iHeartRadio of TuneIn Radio. Deze apps bieden een grotere keuze aan radiostations en hebben vaak extra functies zoals de mogelijkheid om radio-uitzendingen op te nemen.
Als je een iPhone hebt, kun je de Apple Watch ook gebruiken om radio te luisteren op je iPad. Open gewoon de Watch-app op je iPhone en scroll naar beneden naar het gedeelte Radio. Tik op de zender die je wilt beluisteren en het begint te spelen op je iPad. Hoeveel is 5000 MB in GB? 5000 MB is gelijk aan 5 GB.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat verbruikt het meeste 4g?

WhatsApp: 10,9 MB per minuut. Google Duo: 9,3 MB per minuut. Facebook Messenger: 7,5 MB per minuut. Skype: 7,5 MB per minuut. Hoeveel MB kost een Wifi hotspot? 100 MB per uur.

Daarvan, wat kost radio luisteren via internet?

Afhankelijk van de bitrate(=kwaliteit) van het radiostation kost het al snel 28,8MB (bij 64 kb/s) tot zelfs 144MB per uur. Gemiddeld kun je uitgaan van grofweg één MB per minuut/bijna 60 MB per uur. (bij 128 kb/s) Dit kan dus hoger of lager uitpakken afhangend van de kwaliteit. Kan ik nog analoog radio luisteren? Na bijna zes decennia zit het tijdperk van analoge radio er dus op. De kabel verdwijnt als een van de drie manieren die je vandaag hebt om naar radio te luisteren – resteren nog: radio luisteren via de ether en via het internet. Met DAB+ luister je naar radio via de ether.

Dienovereenkomstig, hoe overschakelen van analoog naar digitaal radio?

Analoge radio ontvangen met een FM-antenne

Dit signaal stopt nu. De enige manier om dit analoge radiosignaal nog te kunnen ontvangen op uw Hi-Fi stereo-installatie, receiver of losse tuner is via de lucht. Hiervoor heeft u een FM Dipool antenne nodig.

Door Reeta Scharnberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je radio op Sonos? :: Hoe krijg ik radio op mijn iPhone?
Handige links