Huis > W > Wat Is Het Meervoud Van Rapport?

Wat is het meervoud van rapport?

enkelvoudmeervoud
naamwoordrapportrapporten
verkleinwoordrapportjerapportjes

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een rapport in Access?

Selecteer het rapport dat u wilt maken.

Hoe ziet een rapportage verslag eruit?

Er zijn standaards opgesteld voor het schrijven van een rapport of verslag. Zo krijgt elk verslag of rapport dezelfde volgorde van hoofdstukken. Voorwoord, inleiding, samenvatting, conclusies, allemaal bekende termen in de wereld van rapportagetechnieken. Wat is een ander woord voor verslag? als trefwoord met bijbehorende synoniemen: verslag (zn): artikel, bericht, bescheid, bulletin, geschiedenis, geschrift, historie, journaal, memorandum, notulen, proces-verbaal, protocol, rapport, relaas, reportage, verhaal, verslaggeving, vertelling.

Wat is een rapportage?

Een rapport is een formeel document waarin de bevindingen van een onderzoek of een onderzoeksproject worden gepresenteerd. Verslagen bevatten doorgaans een samenvatting, een inleiding, een hoofdtekst, een conclusie en aanbevelingen. Wat betekent ingerekend? Opgepot betekent in het algemeen iets dat wordt ingehouden of tegengehouden en zich in de loop der tijd heeft opgehoopt.

Gerelateerde artikelen

Wat is het meervoud van drie?

Twee's, drie's is een betere spelling.

Is het de of het plan?

Het antwoord is: het plan (schets, tekening). Dit in overweging nemend, is het de of het onderzoek? Is het de of het onderzoek

In de Nederlandse taal gebruiken wij het onderzoek.

Is het de team of het team?

Is het de of het team

In de Nederlandse taal gebruiken wij het team.
Wat dit betreft, wat zijn de 4 vormen van beveiliging? Beveiliging is een ruim begrip en kan worden uitgesplitst in verschillende meer specifieke vormen van bescherming: evenementenbeveiliging. informatiebeveiliging. objectbeveiliging.

Mensen vragen ook: waarom een schoolrapport?

Beweegredenen om een rapport aan leerlingen te geven zijn vaak: het communiceren van ontwikkeling naar ouders/familieleden, het inzicht geven in de eigen ontwikkeling aan de leerling en het verplicht tussentijds vastleggen van de ontwikkeling.

Door Niobe Engelken

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik 7z bestanden uitpakken? :: Hoe maak je rapport?
Handige links