Huis > I > Is Bijlagen Meervoud?

Is bijlagen meervoud?

bijlagen (meerv.) een document dat bij een ander document of stuk tekst als aanhangsel is toegevoegd. [informatica] een bestand dat bij een e-mail is meegezonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan geen bijlagen verzenden met Outlook?

Als u een bericht met een bijlage beantwoordt, wordt de bijlage niet in het antwoord opgenomen. De limiet voor de grootte van een e-mail in Outlook.com is 29 MB.

Daarvan, is het in de bijlage of bijlagen?

Beide vormen zijn ook geaccepteerd, echter is er maar één correct meervoud en dat is bijlagen.
Hoe schrijf je bijlage?
Om in een brief te verwijzen naar een bijgaande bijlage, zegt men in de standaardtaal als bijlage of in de bijlage. (1) De foto's van de receptie heb ik alvast als bijlage toegevoegd. (2) In de bijlage vindt u een beschrijving van de woning. Standaardtaal in België is in die context ook in bijlage, zonder lidwoord de.

Vervolgens, wat wordt er bedoeld met bijlagen?

Een bijlage is een bestand dat bij een bericht wordt gevoegd. Het meest voorkomende type bijlage is een bestand dat bij een e-mailbericht wordt gevoegd. Hoe schrijf je in het meervoud? De basisregel voor het schrijven in het meervoud is het toevoegen van een -s aan het einde van het woord. Er zijn echter veel uitzonderingen op deze regel, dus het is belangrijk om de meest voorkomende onregelmatige meervoudsvormen te leren. Bijvoorbeeld, het meervoud van "man" is "mannen", het meervoud van "vrouw" is "vrouwen", en het meervoud van "kind" is "kinderen". Om een woord dat eindigt op -y in het meervoud te zetten, wordt de -y meestal veranderd in -i en wordt -es toegevoegd, zoals in "pony's" en "feesten". Om een woord dat eindigt op -o in het meervoud te veranderen, wordt meestal -es toegevoegd, zoals in "aardappelen" en "helden".

Gerelateerde artikelen

Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook?

Klik op de knop openen als u het selectievakje in het dialoogvenster E-mailbijlage openen niet wilt inschakelen.

Hoe noem je een bijlage?

Als je meer dan één bijlage toevoegt, dan noem je de bijlagen "Bijlage A", "Bijlage B", enzovoorts. Je rangschikt je bijlagen op basis van de volgorde waarin ze in de hoofdtekst worden genoemd.
Dienovereenkomstig, hoe bijlagen vermelden in document?
Hoe verwijs je naar informatie opgenomen in een bijlage?
  1. Iedere bijlage begint met het woord Bijlage (geschreven met een hoofdletter) en heeft een titel.
  2. Zijn er twee of meer bijlagen, dan worden deze genummerd met hoofdletters: Bijlage A, Bijlage B, etc.
  3. Iedere bijlage begint op een nieuwe pagina.

Hoe verwijs je naar een bijlage in de tekst?

Als je meer dan één bijlage toevoegt aan een tekst in APA-stijl, dien je je bijlagen "Bijlage A," "Bijlage B," (enzovoorts) te noemen. Als je maar één bijlage toevoegt, wordt deze simpelweg "Bijlage" genoemd en dan verwijs je er ook op die manier naar in de tekst.
Hoe bijlage in inhoudsopgave? Om een inhoudsopgave toe te voegen, gebruik je de opdracht "toevoegen". Dit commando voegt de opgegeven tekst toe na het laatste teken van de bestaande tekst in de inhoudsopgave.

Dienovereenkomstig, is bronnenlijst een bijlage?

Nee, bronnenlijst is geen bijlage. Het is een apart onderdeel van een onderzoekspaper dat een lijst geeft van de bronnen die in het paper zijn gebruikt.

Door Marozik Notah

Vergelijkbare artikelen

Hoe nummer je bijlage? :: Wat is HTML CSS en Javascript?
Handige links