Huis > H > Hoe Kan Ik 7Z Bestanden Uitpakken?

Hoe kan ik 7z bestanden uitpakken?

Methode 2

  1. Klik met de rechtermuisknop op het 7z-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
  2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
  3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het 7z-bestand geopend.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, waar heb ik winrar voor nodig?

Wat is WinRAR en waar kan ik het voor gebruiken? En als je bestanden verzend aan iemand die niet beschikt over de software die nodig is om ZIP- of RAR-bestanden uit te pakken is WinRAR perfect omdat het de mogelijkheid biedt om zelf uitpakkende bestanden te maken. Bovendien, hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iphone? Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch

  1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
  2. Tik op het zipbestand of -archief.
  3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
  4. Tik om de map te openen.

Hoe open ik een RAR bestand op de Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om een RAR-bestand op de Mac te openen. Eén manier is om het gratis programma Unarchiver te gebruiken. U kunt dit programma downloaden uit de App Store. Zodra het is gedownload en geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om RAR-bestanden te openen door met de rechtermuisknop op het RAR-bestand te klikken en "Openen met" en vervolgens "Unarchiver" te selecteren.
Een andere manier om RAR-bestanden op de Mac te openen is het opdrachtprompt "unrar". Deze tool kan gratis worden gedownload uit de Mac App Store. Zodra het is gedownload en geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om RAR-bestanden te openen door het volgende commando in de Terminal uit te voeren:
unrar x /path/to/file.rar
Vervang "/path/to/file.rar" door het werkelijke pad naar het RAR-bestand dat u wilt openen. Dienovereenkomstig, is 7-zip gratis? Ja, 7-zip is gratis. U kunt het downloaden van de 7-zip website (www.7-zip.org). 7-zip is een gratis en open-source bestandsarchiver, geschreven in C++. 7-zip ondersteunt verschillende bestandsformaten, waaronder ZIP, RAR en 7z.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Mensen vragen ook: welke 7-zip moet ik downloaden?

7-Zip download je vanaf hier, er is zowel een 32- als 64-bit versie beschikbaar voor Windows. Op http://www.7-zip.org/download.html vind je bovendien - helemaal onderaan de pagina – tevens wat links naar varianten voor andere besturingssystemen. Wij gaan hier aan de slag met de Windows-versie. Wat doet 7-zip? 7-Zip is een computerprogramma om bestanden te archiveren en comprimeren. 7-Zip wordt geschreven in C++ voor Windows. De broncode van het programma is vrij beschikbaar onder de voorwaarden van de LGPL, dit in tegenstelling tot die van sharewareprogramma's als WinZip en WinRAR.

Waarom WinZip kopen?

Functies van WinZip

WinZip heeft een eenvoudig te gebruiken interface. Je kunt elk bestand in slechts enkele stappen inpakken. Kies de bestanden die je wilt inpakken.
Kan WinZip niet verwijderen? Klik op 'Een programma verwijderen' direct onder het gedeelte 'Programma's'. In de lijst met geïnstalleerde programma's, WinZip, klik er met de rechtermuisknop op en kies 'Verwijderen'. Volg de instructies op het scherm om het verwijderingsproces te voltooien.

Men kan zich ook afvragen: wat kost winzip driver update?

De volledige prijs van WinZip Driver Updater is hieronder aangegeven: USA – $ 29.95. EU – € 29.95.

Door Meisel

Vergelijkbare artikelen

Hoe open je een RAR bestand? :: Wat is het meervoud van rapport?
Handige links