Huis > W > Wat Doet Een Aux Kabel?

Wat doet een aux kabel?

Door de AUX-ingang kan je een audiosignaal ontvangen van een extern afspeelapparaat. Bij audio-apparatuur vind je de AUX-ingang naast andere ingangen die met geluid te maken hebben, bijvoorbeeld CD, TUNER, MIC, PHONO. De geluidskabels die bij geluidsapparatuur gebruikt worden, heet de tulpkabel of cinch- of RCA-kabel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Je kunt ook vragen wat is lfe niveau?

3. LFE Level. Stelt het niveau van het laagfrequentie-effect (LFE) in voor de serie Dolby Digital, de serie DTS, Meerkanaals PCM, en DSD-signalen. Dus, wat is een pre out uitgang? Versterkers | Geïntegreerde versterkers

Sommige apparaten hebben een pre-out en some ook een main-in. Met de pre-out kan een andere eindverterker, een hoofdtelefoonversterker of een subwoofer worden aangestuurd. De sterkte van het signaal van de pre-out 'loopt mee' met de volumeregelaar.

Hoe subwoofer aansluiten op soundbar?

Er zijn een paar manieren om een subwoofer op een soundbar aan te sluiten, en de methode die je gebruikt hangt af van het type subwoofer en soundbar dat je hebt. Als zowel de subwoofer als de soundbar HDMI in- en uitgangen hebben, kun je ze gewoon aansluiten met een HDMI-kabel. Als uw subwoofer een stereo RCA-ingang heeft en uw soundbar een stereo RCA-uitgang, kunt u een stereo RCA-kabel gebruiken om de twee met elkaar te verbinden. Als uw subwoofer luidsprekerkabelingangen heeft en uw soundbar luidsprekerkabeluitgangen, kunt u luidsprekerkabel gebruiken om de twee met elkaar te verbinden. Mensen vragen ook: hoe plaats je een subwoofer? Bij het plaatsen van een subwoofer moet je met een paar dingen rekening houden:
1. Waar wordt de subwoofer geplaatst ten opzichte van de andere luidsprekers in het systeem?
2. Welk type subwoofer heeft u?
3. Hoe groot is de kamer?
4. Hoeveel vermogen heeft de subwoofer?
5. Wat is de frequentierespons van de subwoofer?
6. Hoe groot is de subwoofer?
7. Wat is de vorm van de subwoofer?
8. Wat is het gewicht van de subwoofer?
9. Wat is de hoogte van de subwoofer?
10. Wat is de breedte van de subwoofer?
11. Wat is de diepte van de subwoofer?
12. Wat is de oriëntatie van de subwoofer?
13. Wat zijn de afmetingen van de subwoofer?
14. Wat is de plaats van de subwoofer?
15. Hoeveel subwoofers heeft u?
16. Wat is de afstand tussen de subwoofers?
17. Wat is de afstand tussen de subwoofers?
18. Wat is de plaats van de subwoofer ten opzichte van de andere luidsprekers in het systeem?
19. Wat is de afstand tussen de subwoofer en de andere luidsprekers in het systeem?
20. Wat is de beste plaats voor de subwoofer in de kamer?

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat is de fase knop op een subwoofer?

De phase knop is om de woofer van de sub met die van je speakers in te stellen. De beste instellling is die waar de bas het volst/hardst klinkt. Hoe passieve subwoofer aansluiten? Een passieve subwoofer kunt u via een externe versterker of een externe eindtrap aansluiten. Daartoe sluit u de passieve subwoofer aan op de externe versterker/eindtrap en verbindt u de A/V-receiver/versterker met de ingang van de externe versterker/eindtrap.

Mensen vragen ook: welke speakerkabel is het beste?

De meeste luidsprekerkabels zijn van koper omdat het een zeer goede geleider van elektriciteit is. Zo kan de luidspreker zijn volle vermogen uitoefenen en de beste geluidskwaliteit hebben. En nog een vraag, welke aderdikte heb ik nodig?

StroomsterkteLosse verlengkabel tot 25 meter.Kabelhaspel langer dan 50 meter
230V 16A1,5 mm²4 mm²
400V 16A2,5 mm²4 mm²
400V 32A4 mm²6 mm²
400V 63A10 mm²16 mm²

Waarom dikke speaker kabels?

De weerstand van de luidsprekerkabel is echter wél belangrijk. Dikke kabels zijn beter dan dunne, en korte beter dan lange, maar het gaat daarbij niet om het vermogensverlies dat in dunne kabels optreedt. Dunne kabels beïnvloeden de dempingsfactor van de versterker.

Door Soluk Hassing

Vergelijkbare artikelen

Wat is een tulp kabel? :: Wat is een VGA aansluiting?
Handige links