Huis > H > Hoe Blokkeer Je Advertenties?

Hoe blokkeer je advertenties?

Advertentie-ID blokkeren op Android

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Google.
  3. Tik op Advertenties.
  4. Tik op Advertentie-ID resetten > OK.
  5. Schuif het balkje achter 'Afmelden voor personalisatie van advertenties' naar rechts.
  6. Tik bovenaan (een aantal keer) op het pijltje naar links om terug te keren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je advertenties uit?

Tik onder Reclame-instellingen op Reclamepersonalisatie.Zet de schakelaar naast Advertenties personaliseren op AAN.

Daarvan, hoe kom ik van die vervelende reclame af?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.
Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis adblocker? AdBlock. Waarschijnlijk wel de beste in het veld: AdBlock. Niet alleen beschermt deze adblocker je tegen vervelende pop-ups, maar ook tegen andere advertenties zoals bijvoorbeeld die irritante YouTube-reclames. Je kunt deze adblocker helemaal naar eigen wens instellen door filters toe te voegen of te verwijderen.

Bovendien, waarom krijg ik steeds reclame op mijn telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien advertenties op je telefoon ziet:
1. Je telefoon is verbonden met het internet, en de meeste websites en apps gebruiken advertenties om geld te verdienen. Dit betekent dat wanneer je je telefoon gebruikt om op het web te surfen of apps te gebruiken, je waarschijnlijk advertenties te zien krijgt.
2. Mogelijk heb je een app geïnstalleerd die advertenties bevat. Sommige apps zijn gratis te downloaden, maar bevatten advertenties om geld te verdienen voor de ontwikkelaars.
3. Je hebt misschien toestemming gegeven voor een app om je meldingen te tonen, die soms advertenties kunnen bevatten. Je kunt bijvoorbeeld een app hebben die je nieuwskoppen laat zien. Als die app toestemming heeft om meldingen te tonen, zie je mogelijk een advertentie samen met de krantenkoppen.
4. Mogelijk hebt u een app geïnstalleerd die uw locatie bijhoudt en u op locatie gebaseerde advertenties serveert. Als u bijvoorbeeld een weer-app hebt die uw locatie gebruikt om u te voorzien van lokale weersinformatie, kan deze u ook advertenties tonen voor bedrijven in uw omgeving.
5. Sommige telefoons worden geleverd met vooraf geïnstalleerde apps die advertenties tonen. Sommige telefoons worden bijvoorbeeld geleverd met een vooraf geïnstalleerde nieuws-app met advertenties.
Als je advertenties ziet die je vervelend of opdringerig vindt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het aantal advertenties dat je ziet te verminderen:
- Gebruik een advertentieblokker: Advertentieblokkers zijn softwareprogramma's die kunnen blokkeren dat advertenties op je telefoon worden weergegeven. Er zijn een aantal advertentieblokkers beschikbaar voor zowel Android als iPhone.
Pas je app-machtigingen aan: Als je advertenties krijgt omdat je een app toestemming hebt gegeven om je meldingen te tonen, kun je meestal naar de instellingen van de app gaan en meldingen uitschakelen.
Verwijder apps met advertenties: Als je geen advertenties in een app wilt zien, kun je die meestal verwijderen. Als de app echter vooraf op uw telefoon is geïnstalleerd, kunt u deze mogelijk niet verwijderen.
- Gebruik Hoe krijg ik de reclame weg bij Wordfeud? Er is geen manier om van de reclame op Wordfeud af te komen. Het spel is gratis te spelen, en de advertenties zijn hoe de ontwikkelaars geld verdienen om het spel te ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Hoe blokkeer ik een telefoonnummer in berichten?

Je kunt iMessages rapporteren die er niet echt uitzien. Klik op het informatiepictogram naast het telefoonnummer of de contactpersoon die u wilt blokkeren wanneer u de app 'Telefoon' opent.

Kan je reclame blokkeren?

Pop-upadvertenties zijn het ergst. Blokkeer ze met Popup Blocker en u hebt nooit meer last van een vervelende pop-up. Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren. Dus, hoe zet ik reclame uit op mijn samsung? Marketinginformatie utivinken

  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Hoe kom je van geadresseerde reclame af?

Geadresseerde reclame en folders stoppen

U kunt zich hiervoor gratis afmelden bij Postfilter. Bij Postfilter kunt u ook aangeven dat u reclame van bepaalde soorten bedrijven (sectoren) wel wilt blijven ontvangen. Bijvoorbeeld van loterijen of energiebedrijven.
Hoe voorkom ik advertenties op internet? Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*

Waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Google heeft op hulppagina's redenen gepubliceerd waarom mensen bepaalde advertenties te zien krijgen. Daarvoor worden verschillende gegevens van gebruikers verwerkt. Iemand met een Google-account die leeftijd en geslacht heeft ingevuld, krijgt op basis daarvan advertenties te zien die binnen dat profiel passen.

Door Elvia

Vergelijkbare artikelen

Is adblocker gratis? :: Hoe krijg ik YouTube Lite?
Handige links