Huis > W > Waarom Krijg Ik Duitse Reclame Youtube?

Waarom krijg ik Duitse reclame YouTube?

YouTube biedt taal- en contentvoorkeursinstellingen voor alle landen, regio's en talen waarin YouTube beschikbaar is. We bieden YouTube in steeds meer gebieden en talen aan om nog meer gebruikers te bereiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Welke advertentie blocker?

AdBlock biedt browserextensies voor desktops en apps om op Android en iOS advertenties te blokkeren. Wat is de beste gratis adblocker? Als u op zoek bent naar een gratis adblocker-app voor uw Android-apparaat die advertenties kan blokkeren van alle apps, games en webpagina's die u gebruikt en bezoekt, dan is AdGuard wellicht de perfecte keuze.

Trouwens, wat is beste adblocker?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn verschillende adblockers beschikbaar en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Enkele van de populairdere adblockers zijn Adblock Plus, uBlock Origin en AdGuard. Is een abonnement op YouTube gratis? Nee, een abonnement op YouTube is niet gratis. Je moet je aanmelden voor een betaalde account om toegang te krijgen tot alle functies van YouTube, waaronder het uploaden van video's, commentaar geven op video's en het maken van afspeellijsten.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is YouTube gratis?

YouTube is gratis in Google Play te downloaden, en wordt vrijwel altijd voorgeïnstalleerd op Android-apparaten. Hoe krijg ik YouTube Lite? YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden.

Dienovereenkomstig, wat is het voordeel van een youtube abonnement?

Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten. Hoe zet ik advertenties uit in Google? Ga naar de instellingen van je smartphone, klik op 'Google' en tik op 'Advertenties'. Standaard zal de optie 'Afmelden voor personalisatie van advertenties' uitgeschakeld zijn. Schakel de functie in om geen gepersonaliseerde advertenties in Android-apps te zien te krijgen.

Bovendien, hoe zet ik reclame uit op mijn samsung?

Marketinginformatie utivinken

  1. Ga naar de Instellingen van je telefoon.
  2. Tik nu op Algemeen beheer.
  3. Zoek nu op Marketinginformatie en tik hierop.
  4. Onderaan in het nieuwe venster haal het vinkje weg bij "ik ga akkoord met ontvangen van marketinginformatie".
  5. Tik nu op OK.

Door Germain

Vergelijkbare artikelen

Wat is Redactie rekenen? :: Hoe weet je of je een virus hebt op je Android?
Handige links