Huis > W > Wat Is De Meest Recente Versie Van Windows 10?

Wat is de meest recente versie van Windows 10?

De nieuwste versie van Windows 10 is de update van mei 2021. die werd uitgebracht op . Deze update had de codenaam 21H1 tijdens het ontwikkelingsproces, zoals het werd uitgebracht in de eerste helft van 2021. Het uiteindelijke buildnummer is 19043.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Daarvan, welke windows heb ik nodig?

Als u wilt weten welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-logotoets +R, typt u winver in het tekstvak Openen box en selecteert u vervolgens OK. U kunt als volgt meer informatie krijgen: Selecteer Start > Instellingen > Systeem > Info. Men kan zich ook afvragen: heb ik windows home of pro? Als u wilt zien welke versie van Windows is geïnstalleerd op uw pc: Selecteer Start> Instellingen > System > About.

Vervolgens, wat kun je met windows 10 home?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen met Windows 10 Home:
1. U kunt uw pc personaliseren door de achtergrond, kleuren en het vergrendelingsscherm te wijzigen.
2. U kunt uw accounts beheren en overal toegang krijgen tot uw bestanden met Microsoft OneDrive.
3. U kunt up-to-date en veilig blijven met Windows Update.
4. U kunt op het web surfen met Microsoft Edge en een persoonlijke startpagina instellen.
5. U kunt Cortana, uw persoonlijke digitale assistent, gebruiken om u te helpen dingen te vinden en gedaan te krijgen.
6. Je kunt in contact blijven met je vrienden en familie met de app People.
7. Je kunt georganiseerd blijven met de Agenda-app.
8. Je kunt creatief worden met de Foto's app.
9. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren met de app Groove Music.
10. Je kunt je favoriete shows en films bekijken met de Movies & TV app. Waarom prijsverschil Windows 10? Er zijn een paar redenen voor het prijsverschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro.
Ten eerste bevat Windows 10 Pro functies die niet voorkomen in Windows 10 Home, zoals BitLocker-codering, de mogelijkheid om toe te treden tot een domein en remote desktop. Deze functies worden meestal alleen gebruikt door bedrijven en krachtige gebruikers, dus ze hebben een iets hogere prijs.
Ten tweede is Windows 10 Home alleen beschikbaar in een 32-bits versie, terwijl Windows 10 Pro beschikbaar is in zowel 32-bits als 64-bits versies. De 64-bits versie van Windows 10 Pro kan gebruik maken van meer RAM en is daarom een betere keuze voor power users.
Tot slot is Windows 10 Pro gelicenseerd voor commercieel gebruik, terwijl Windows 10 Home dat niet is. Dit betekent dat bedrijven Windows 10 Pro op meerdere apparaten kunnen gebruiken zonder voor elk apparaat een aparte licentie aan te schaffen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Dit in overweging nemend, wat is dropbox s?

De Dropbox-app voor Windows in S-modus slaat niet actief bestanden en mappen op je apparaat op. De app biedt toegang tot de bestanden en mappen die zijn opgeslagen in je Dropbox-account wanneer je verbinding hebt met internet of ervoor kiest ze op je apparaat op te slaan voor offline toegang. Hoe zet ik mijn laptop uit? Als u een laptop gebruikt, kunt u ook het deksel van de laptop sluiten. Op de meeste pc's kunt u weer verder werken door op de aan/uit-knop te drukken.

Dienovereenkomstig, waar zit de uitknop bij windows 11?

De startknop herbergt een hele hoop snelkoppelingen voor Windows apps, instellingen en functies. Zo ook de uitschakelen knop. Deze knop zit in zowel Windows 10 als in Windows 11 rechtsonderin het start menu. Het is ook mogelijk om een uitschakelen knop toe te voegen direct in de taakbalk. Dienovereenkomstig, wat is de sneltoets voor afsluiten? De sneltoets voor afsluiten is Alt + F4.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn computer uit?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw computer af te sluiten. De meest gebruikelijke manier is om te klikken op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van uw scherm en vervolgens te klikken op de optie "Afsluiten" in het menu dat verschijnt. Een andere manier om uw computer af te sluiten is door tegelijkertijd de toetsen "Ctrl" + "Alt" + "Del" op uw toetsenbord in te drukken en dan te klikken op de optie "Afsluiten" in het menu dat verschijnt.

Door Silvio

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik of ik Windows 10 in s-modus heb? :: Wat is de Rijkswaterstaat?
Handige links