Huis > H > Hoe Kan Ik Safari Opnieuw Installeren?

Hoe kan ik Safari opnieuw installeren?

Downloaden Safari

  1. Klik op de link bovenaan deze pagina.
  2. Hier krijg je diverse versies van Safari te zien.
  3. Kies welke versie je wilt hebben en klik hier op.
  4. Je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina.
  5. Onderin het scherm komt een kleine pop-up tevoorschijn.
  6. Na klikken op opslaan start de installatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe schakel ik Safari in?

Safari-voorkeuren instellen

Open Safari, kies vervolgens 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik op 'Algemeen'. Pas deze instellingen aan: Open Safari met: U kunt alle instellingen kiezen behalve 'Alle vensters van laatste sessie'. Als u dit menu niet ziet, gaat u na of u de instructies in het voorgaande gedeelte hebt gevolgd.
Hoe download je Safari op iPhone? Safari bijwerken op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen'.
  3. Tik op 'Software-update'.
  4. Installeer de weergegeven updates of upgrades. De meest recente versie van Safari wordt meegeleverd bij de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Hoe krijg ik mijn oude Safari terug?

Als u wilt terugkeren naar een oudere versie van Safari, moet u eerst de huidige versie die u hebt geïnstalleerd verwijderen. Nadat u Safari heeft verwijderd, kunt u de oudere versie die u wilt gebruiken downloaden van internet. Zodra u de oudere versie heeft gedownload, kunt u deze op uw computer installeren. Dit in overweging nemend, kan niet meer op safari? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de specifieke safaribestemming(en) in kwestie, de huidige politieke en veiligheidssituatie in die landen en het beleid van de safaritouroperator(en). Sommige safaribestemmingen kunnen worden beschouwd als relatief veilig om te reizen, zelfs in het huidige klimaat, terwijl andere als te riskant kunnen worden beschouwd. Het is altijd raadzaam om een reisprofessional of -deskundige te raadplegen alvorens een safarireis te boeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Wat is nieuw in Safari 15?

Sinds iOS 15 heeft Safari een nieuw uiterlijk op je iPhone. De grootste verandering is de veranderde plaats van de adresbalk. Deze vind je nu onderin het scherm, maar je kunt terug naar de oude weergave. Welke zoekmachine gebruikt Safari? Google is de standaardzoekmachine in browser Safari op de Mac. Zoekt u standaard liever via Bing of via het privacyvriendelijke DuckDuckGo?

Hoe krijg ik Safari terug op mijn ipad?

Een ingebouwde app herstellen die u hebt verwijderd

  1. Ga op uw iOS-apparaat naar de App Store.
  2. Zoek de app. Zorg ervoor dat u de exacte naam van de app gebruikt. Zoek de juiste naam van ingebouwde apps.
  3. Tik op om de app terug te zetten.
  4. Wacht tot de app is teruggezet en open deze in het beginscherm.
Dienovereenkomstig, wat betekent safari kan de pagina niet openen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom safari de pagina niet kan openen. De eerste mogelijkheid is dat er een probleem is met de website zelf en dat die niet goed laadt. De tweede mogelijkheid is dat er een probleem is met de safari-browser en dat deze de website niet goed laadt. De derde mogelijkheid is dat er een probleem is met de internetverbinding en dat deze de website niet goed laadt. De vierde mogelijkheid is dat de website wordt geblokkeerd door safari en niet goed laadt.

Dienovereenkomstig, waar vind ik safari op mijn iphone?

Je vindt Safari door de app-lade op je iPhone te openen. De app-lade is het pictogram dat eruitziet als een raster van stippen onderaan je scherm. Zodra je de app-lade opent, zou je Safari moeten zien als een van de apps.

Door Robert

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn Downloads op de iPhone? :: Hoe zet ik zoekbalk boven?
Handige links