Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Scherm Het Niet Doet Samsung?

Wat moet je doen als je telefoon scherm het niet doet Samsung?

Dwing de telefoon te herstarten. Om dit te doen, houd je de knop Volume omlaag en Aan/Uit 7 tot 10 seconden ingedrukt om een geforceerde herstart of een zachte reset uit te voeren. Op smartphones zonder een speciale aan/uit-knop houd je de toets Volume omlaag en de Zij-knop 7 tot 10 seconden ingedrukt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat moet je doen als je telefoon scherm het niet doet?

Stap 1: Houd de homeknop, powerknop en volume-omhoog knop tegelijkertijd ingedrukt. Stap 2: Je ziet nu een menu dat bediend kan worden met de volumeknoppen. Stap 3: Kies voor 'factory reset of wipe data'. Hiermee wis je alle gegevens van je telefoon en breng je deze weer in fabrieksstaat. Je kunt ook vragen hoe zet je samsung uit zonder touchscreen? Goedemorgen, Afhankelijk van welke Android versie je hebt is het of de aan/uitknop en volume omhoog ingedrukt houden of aan/uit knop en volume omlaag.

Hoe kan ik mijn Samsung resetten?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Samsung-apparaat kunt resetten, afhankelijk van wat u wilt bereiken:
1. Als u uw apparaat wilt resetten naar de fabrieksinstellingen om alle gegevens te verwijderen en opnieuw te beginnen, kunt u dit doen door de optie "Fabrieksgegevens resetten" te selecteren in het menu Instellingen.
2. Als u uw toestel wilt resetten maar uw persoonlijke gegevens wilt behouden, kunt u de optie "Instellingen resetten" selecteren in het menu Instellingen. Hierdoor wordt uw toestel teruggezet naar de standaardinstellingen zonder dat uw persoonlijke gegevens worden gewist.
3. Als u een specifieke instelling op uw apparaat wilt resetten, zoals de scherm time-out of de helderheid van het scherm, kunt u de reset-optie voor die specifieke instelling vinden binnen het betreffende menu.
4. Als u een Samsung-account hebt, kunt u ook de dienst "Zoek mijn mobiel" gebruiken om uw apparaat op afstand te resetten als het verloren of gestolen is. Hoe krijg ik mijn Samsung telefoon weer aan? Als u uw Samsung-telefoon weer aan de praat wilt krijgen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Eerst moet u uw telefoon uitschakelen. Om dit te doen, moet u de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt houden.
2. Zodra uw telefoon is uitgeschakeld, moet u de aan/uit-knop opnieuw ingedrukt houden. Deze keer moet u de knop een paar seconden langer ingedrukt houden. Na een paar seconden zou u het Samsung-logo op het scherm moeten zien verschijnen.
3. Zodra het Samsung-logo verschijnt, moet u de aan/uit-knop loslaten. Nadat u de knop hebt losgelaten, ziet u de Android-mascotte op het scherm.
4. U zult dan op de volume omhoog knop moeten drukken. Nadat u op de volume omhoog knop heeft gedrukt, ziet u het herstel menu op het scherm verschijnen.
5. U zult dan de volumeknoppen moeten gebruiken om naar de optie "gegevens wissen/fabrieksreset" te navigeren. Zodra u deze optie hebt gemarkeerd, moet u op de aan/uit-knop drukken om deze te selecteren.
6. U wordt dan gevraagd of u zeker weet dat u uw telefoon wilt resetten. U zult de optie "Ja" moeten selecteren.
7. Zodra u de optie "Ja" hebt geselecteerd, begint uw telefoon met de fabrieksreset. Dit proces kan enkele minuten duren.
8. Zodra de fabrieksreset is voltooid, start uw telefoon opnieuw op. Zodra uw telefoon opnieuw is opgestart, kunt u hem normaal gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe zet je je telefoon uit zonder touchscreen?

Houd tegelijkertijd de zijknop aan de rechterzijde en één van de volumeknoppen wat langer ingedrukt. Er verschijnt nu een schuifknop met 'Zet uit'. Waarom gaat mijn scherm niet aan? Controleer of er spanning op het stopcontact staat. (sluit een ander elektrisch apparaat aan en kijk of het werkt) Probeer de computer te resetten. Druk de aan/uit knop tenminste 10 seconden in. Wacht enkele seconden en druk opnieuw op de aan/uit knop om de computer op te starten.

Hoe maak je je scherm zwart wit Samsung?

wit schermwittezwart scherm

'Kleurinversie' inschakelen

  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Tik onder Scherm op Kleurinversie.
  4. Schakel Kleurinversie gebruiken in.
Is je telefoon verzekerd als je hem laat vallen? Er is geen definitief antwoord op de vraag of uw telefoon verzekerd is als u hem laat vallen. Dit hangt af van uw specifieke verzekeringspolis. Veel verzekeringspolissen dekken schade door ongevallen, maar u moet de details van uw polis controleren om zeker te zijn. Het is ook vermeldenswaard dat sommige verzekeringen een eigen risico hebben dat u moet betalen voordat de verzekeringsmaatschappij eventuele schade dekt.

Vervolgens, kan telefoon niet uitzetten door bixby?

Als uw telefoon op Android 8.0 of hoger draait, kunt u lang op de aan/uit-knop drukken om het energiemenu op te roepen. Vanaf hier kunt u op "Uitschakelen" tikken om uw telefoon uit te schakelen. Als uw telefoon op een eerdere versie van Android draait, moet u lang op de aan/uit-knop drukken en vervolgens op de optie "Uitschakelen" tikken en deze vasthouden om te bevestigen.

Door Bebe

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je Samsung niet meer aan gaat? :: Is Samsung S21 goed?
Handige links