Huis > H > Hoe Maak Je Geheugen Vrij Op Samsung?

Hoe maak je geheugen vrij op Samsung?

Op Android:

  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apparaatonderhoud'.
  2. Selecteer vervolgens 'Opslag' en klik daarna op 'Apps'. Nu zie je welke apps de meeste opslagruimte innemen én je maar zelden gebruikt.
  3. Selecteer de apps die je niet meer nodig hebt en klik onderaan op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat moet je doen als je telefoon vol is?

Ga naar instellingen en tik op 'Batterij en apparaatonderhoud' en dan op 'Opslag'. Bij sommige telefoons kun je meteen op 'Opslag' klikken. Klik op de categorieën om te zien wat voor bestanden ruimte innemen. Hier kun je meteen opschonen en dubbele bestanden verwijderen. Waarom loopt mijn telefoon vol? Tip 1: Check waar je opslaggeheugen vol van raakt

Dit kan je gemakkelijk controleren via in de instellingen van je telefoon. Heb je een Android? Ga dan naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren > Alles. Hier zie je de beschikbare ruimte en hoeveel apps in beslag nemen.

Bovendien, hoe moet je opslagruimte verwijderen?

Er zijn een paar manieren om opslagruimte te verwijderen:
1. Een manier is om naar de instellingen van uw apparaat te gaan en te zoeken naar de optie "Opslag" of "Geheugen". Vanaf daar zou u moeten kunnen zien hoeveel opslagruimte wordt gebruikt en de optie hebben om deze te wissen.
2. Een andere manier is om naar de app "Bestanden" of "Mijn bestanden" op je apparaat te gaan en te zoeken naar de optie "Opslag". Nogmaals, vanaf daar zou je moeten kunnen zien hoeveel opslagruimte wordt gebruikt en de optie hebben om het te wissen.
3. Tot slot kun je ook proberen een opslagschoner of ruimtebeheerder-app te downloaden uit je app store. Deze apps kunnen u helpen opslagruimte op uw apparaat vrij te maken door onnodige bestanden en gegevens te verwijderen. Wat gebeurt er als je cache geheugen wist? Wanneer u uw cachegeheugen leegmaakt, dwingt dit uw apparaat om nieuwe cachebestanden aan te maken de volgende keer dat u een website bezoekt of een app gebruikt. Dit kan de prestaties van uw apparaat helpen verbeteren, evenals problemen oplossen die mogelijk zijn ontstaan door beschadigde of verouderde cachebestanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je een telefoon helemaal leeg?

Zo werkt het: Open de 'Instellingen'-app en druk op 'Algemeen'. Scrol naar beneden en druk op 'Stel opnieuw in'. Druk op 'Wis alle inhoud en instellingen' en, als je een waarschuwingsvenster krijgt, op 'Wis nu'. Hoe Android opschonen? Zelf je Android smartphone opschonen

  1. Ga naar de instellingen van je smartphone.
  2. Klik op “geheugen”.
  3. Klik onderaan op “opschonen”.
  4. Je komt nu op het volgende scherm, daar kan je kiezen wat je effectief wil opschonen. Ik overloop even wat hier opkomt:
  5. Onderaan kan je ook zien wat hoe veel opslagruimte gebruikt.

Je kunt ook vragen hoe weet je dat je een virus op je telefoon hebt?

Kijk uit voor schadelijke apps. Een van de makkelijkste manieren om te bepalen of uw telefoon een virus of andere malware bevat, is door te kijken of er schadelijke apps op de telefoon staan. Android-malware komt meestal op uw apparaat terecht doordat u een schadelijke app downloadt. Hoe verwijder ik alle gegevens van mijn smartphone? De eerste stap is om een back-up te maken van alle gegevens die u wilt bewaren. Zodra je een back-up van je gegevens hebt gemaakt, kun je je telefoon een fabrieksreset geven. Hierdoor worden alle gegevens van uw telefoon gewist.

En nog een vraag, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om bij de instellingen te komen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en het soort instellingen dat u zoekt.
Als u een computer gebruikt, vindt u de instellingen meestal in de rechterbovenhoek van het scherm, in de vorm van een tandwielpictogram. Als u hierop klikt, verschijnt er een menu met verschillende opties om uw instellingen aan te passen.
Als u een smartphone of tablet gebruikt, vindt u de instellingen meestal in de linkerbovenhoek van het scherm, in de vorm van een pictogram met drie streepjes. Als u hierop tikt, verschijnt er een menu met verschillende opties om uw instellingen aan te passen.
Als u op zoek bent naar specifieke soorten instellingen, zoals wifi of Bluetooth, kunt u deze meestal vinden in het instellingenmenu van uw apparaat.

Door Schlicher

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede app om gesprekken op te nemen? :: Hoe krijg ik mijn WhatsApp berichten op nieuwe telefoon?
Handige links