Huis > W > Wat Is Een Goede App Om Gesprekken Op Te Nemen?

Wat is een goede app om gesprekken op te nemen?

Probeer bijvoorbeeld eens TapACall, waarmee je onbeperkt gesprekken kunt opnemen. De gesprekken worden vervolgens in de cloud opgeslagen. De apps Call Recorder en Call Recording bieden soortgelijke opties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Hoe moet je je zelf bellen?

Eenmalig anoniem bellen doe je op deze manier: Open de bel-app op van je mobiele telefoon. Ga naar het venster waarin je het telefoonnummer invoert. Toets '#31#' in. Hoe neem je de beller terug in gesprek nadat je hem of haar in wacht hebt gezet? Als je de informatie hebt gevonden die je zocht en je wilt de klant weer te woord staan, neem het gesprek dan niet terug met 'Hallo, daar ben ik weer'. Dat is niet zo beleefd. Noem de naam van de persoon die je aan de lijn hebt en bedank hem voor het wachten, bijvoorbeeld: “Mevrouw Ketelaars, bedankt voor het wachten.

Hoe telefoon opnemen bij Samsung a51?

Om een telefoongesprek op een Samsung A51 te beantwoorden, drukt u gewoon op het groene telefoonpictogram op het aanraakscherm. U kunt ook het scherm naar rechts vegen om een oproep te beantwoorden. Hoe kan ik audio opnemen? Er zijn een paar verschillende manieren om audio op te nemen. Eén manier is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. De audio-interface verbindt de microfoon met uw computer zodat u het geluid kunt opnemen. Een andere manier is het gebruik van een digitale recorder. Een digitale recorder neemt het geluid op een geheugenkaart of flash drive op.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Hoe opnemen met smartphone?

Opnemen als u gebeld wordt

  1. Veeg het groene pictogram naar rechts om op te nemen. Of tik op het groene pictogram. Dit kan verschillen per telefoon.
  2. Veeg het rode pictogram naar links als u het gesprek wilt weigeren of laat de telefoon overgaan totdat de beller stopt met bellen.
Dienovereenkomstig, hoe neem ik spraak op? In de volgende minuten zal ik u helpen bij het opnemen van spraak op de computer met VideoSolo Screen Recorder.
  1. Stap 1. Sluit de microfoon aan en start de recorder.
  2. Stap 2. Open "Audio Recorder" en schakel Microfoon in.
  3. Stap 3. Vooraf ingestelde audiokwaliteit en-uitvoer.
  4. Stap 4. Start audio-opname en sla het op.

Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone?

Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen. Mensen vragen ook: hoe gesprek opnemen op laptop? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een gesprek op je laptop kunt opnemen. De meest populaire manier is het gebruik van een voice recorder app. Er zijn veel verschillende voice recorder apps beschikbaar voor zowel Windows als Mac computers. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je hem gewoon en druk je op de opnameknop. De app begint dan het gesprek op te nemen.
Een andere manier om een gesprek op je laptop op te nemen is met een schermrecorder. Met deze methode kun je zowel de audio als de video van het gesprek opnemen. Er zijn veel verschillende schermrecorder-apps beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en drukt u op de opnameknop. De app begint dan het gesprek op te nemen.
Als je een gesprek wilt opnemen zonder dat de ander het weet, kun je een verborgen camera gebruiken. Deze methode is iets ingewikkelder, maar wel mogelijk. U moet een verborgen camera kopen en die plaatsen in de kamer waar het gesprek plaatsvindt. Zodra de camera is geplaatst, moet u hem aanzetten en op de opnameknop drukken. De camera begint dan het gesprek op te nemen.

Hoe maak ik een geluidsopname met mijn iPhone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een geluidsopname te maken met je iPhone. Eén manier is om de app Voice Memos te gebruiken die vooraf op je toestel is geïnstalleerd. Om deze app te gebruiken, open je hem en tik je op de rode opnameknop om de opname te starten. Tik op de stopknop als je klaar bent. Uw opname wordt automatisch opgeslagen.
Een andere manier om een geluidsopname te maken is door de app Notities te gebruiken. Open de app en maak een nieuwe notitie. Tik op de "+" knop en selecteer "Audio opnemen" in het menu. Tik op de rode opnameknop om de opname te starten en tik op de stopknop als je klaar bent. Uw opname wordt automatisch opgeslagen als een audiobestand binnen de notitie.
Als je meer controle wilt over je geluidsopnamen, kun je een app van derden downloaden in de App Store. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus lees recensies en vergelijk functies om de beste voor uw behoeften te vinden.

Door Resee Mcthune

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de Samsung Health app? :: Hoe maak je geheugen vrij op Samsung?
Handige links