Huis > H > Hoe Werkt De Samsung Health App?

Hoe werkt de Samsung Health app?

Hoe gebruik je de Samsung Health app op je Galaxy Wearable apparaat?

  • Druk op de Start-knop op je Samsung Watch om toegang te krijgen tot je apps-deelvenster en selecteer je "Samsung Health".
  • Je bent in staat om je activiteit te bekijken, te trainen en de bewegingen per uur te registreren gedurende de dag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe betrouwbaar is Samsung Health?

Ze vergeleken hierbij de metingen van de Samsung Health Application (Galaxy S8) met arteriële bloedgaswaarden. Hun onderzoek toonde bij saturaties hoger dan 93% een goede correlatie aan tussen een saturatiemeting met de smartphone en arteriële bloedgaswaarden. Hoe zet je Samsung Health aan? Hoe stel ik de S Health app in op de Galaxy S5?

  1. Ga vanuit het startscherm naar Apps → S Health → en tik rechts onderin op 'Start'.
  2. Lees de voorwaarden en accepteer deze om verder te gaan.
  3. Als je nog niet bent ingelogd met je Samsung Account, kies je ervoor om dat hier te doen.

Welke apps werken samen met Samsung Health?

Er zijn verschillende apps die werken met Samsung Health. Enkele van de populairdere zijn:
-MapMyRun
-MyFitnessPal
-Endomondo
-Strava
-Runkeeper
Met deze apps kun je je fitnessactiviteiten bijhouden, zoals hardlopen, wandelen en fietsen, en je vorderingen in de loop van de tijd bekijken. Je kunt ook doelen stellen en zien hoe je het doet in vergelijking met je vrienden of andere gebruikers. Dus, hoe zet je samsung health uit? Samsung Health uitschakelen:
1. Open de Samsung Health-app op uw apparaat.
2. Tik op het tabblad MEER.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Algemeen.
5. Tik op Samsung-gezondheid beheren.
6. Tik op de schakelaar naast Samsung Gezondheid om deze uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Waarom heeft Samsung Health toegang tot mijn telefoon nodig?

Wat Samsung daarmee doet, staat gewoon in het privacybeleid van de Galaxy Store: "Als u uw contactpersonen deelt via onze Diensten, verzamelen wij hun telefoonnummers en overige contactgegevens om het delen van bestanden en uitwisselen van berichten mogelijk te maken. Daarvan, hoe werkt de stappenteller van samsung? De meeste stappenteller-apps willen weten of je man of vrouw bent, wat je lengte is en je gewicht. Aan de hand daarvan bepaalt de app je staplengte. Die is weer nodig om de snelheid te berekenen waarmee je loopt. Het tellen begint zodra de sensoren in je telefoon bewegingen herkennen.

Trouwens, hoe kan ik mijn samsung stappen?

Samsung Health activeren

Wanneer je beweegt, registreert de Galaxy jouw activiteiten en slaat jouw gegevens op in Samsung Health, zodat jij jouw vooruitgang kunt bijhouden. 1 Open "Samsung Health" app. De volgende trackers zijn beschikbaar: Stappenteller: Traceert jouw stappen en meet de afgelegde afstand.
Je kunt ook vragen kan je bloeddruk meten met smartphone? Ja, je kunt de bloeddruk meten met een smartphone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Een manier is om een app te gebruiken die de camera gebruikt om de bloeddruk te meten. Een andere manier is om een speciaal hoesje te gebruiken dat over de telefoon gaat en een manchet heeft die om de arm gaat. Er zijn ook apparaten die op de telefoon kunnen worden aangesloten die de bloeddruk meten.

Dienovereenkomstig, wat is de beste health app?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste gezondheidsapp voor de ene persoon is misschien niet de beste voor de andere. Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een gezondheidsapp zijn echter of de app gebruiksvriendelijk is, of hij functies biedt die relevant zijn voor uw gezondheidsdoelen, en of hij goede recensies heeft van andere gebruikers.

Door Goldstein

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede Health app? :: Wat is een goede app om gesprekken op te nemen?
Handige links