Huis > W > Welke Samsung Galaxy Is Waterdicht?

Welke Samsung Galaxy is waterdicht?

Zijn de Samsung Galaxy S10, S20 en S21 waterdicht?

  • Samsung S5: ip67.
  • Samsung S6 en S6+: geen.
  • Samsung S7 en S7+: ip68.
  • Samsung S8 en S8+: ip68.
  • Samsung S8 Active: ip68.
  • Samsung S9 en S9+: ip68.
  • Samsung S9 Active: ip68.
  • Samsung S10 en hoger: ip68.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, kan deze telefoon tegen water?

Of je nou een IOS of Android hebt, alle toestellen (behalve een OnePlus) worden weergegeven met een zogeheten Ingress Protection (IP) gradatie. Dit is een gradatie die aangeeft hoe goed jouw telefoon beschermt is tegen stof en water. Is de Galaxy S21 waterdicht? Dus: is de Galaxy S21 waterdicht? Net als bij veel andere Samsung topmodellen luidt het antwoord: neen. Maar de toestellen hebben wel degelijk een IP68-certificatie. Dat wil zeggen dat ze een half uur op anderhalve meter diepte kunnen liggen, zonder kapot te gaan.

Welke toestellen zijn waterdicht?

Er zijn verschillende waterdichte apparaten op de markt, waaronder telefoons, camera's, horloges en meer. Sommige apparaten zijn ontworpen om waterdicht te zijn, terwijl andere waterdichte hoesjes of covers hebben. Bovendien, is de samsung s22 waterdicht? De Samsung S22 is niet waterdicht.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Is de Samsung Galaxy a 40 waterdicht?

De Galaxy A40 is net als de Galaxy A50 niet waterdicht – of beter gezegd: hij is niet waterbestendig. Tot en met de Galaxy A8 (lees: januari 2018) zorgde Samsung dat toestellen in haar A-serie een IP68-certificatie meekregen. Welke telefoon onder water? Zo kan een toestel met een IP67-certificering maximaal 30 minuten onder water blijven, bij een diepte van niet meer dan één meter. Telefoons met een IP68-certificering zijn waterbestendig, wat inhoudt dat ze het onder water kunnen blijven doen bij een diepte en duur die de producent heeft opgegeven.

Vervolgens, hoelang kan een telefoon onder water?

Toestellen met een rating beneden de 67 zijn slechts waterbestendig. Deze telefoons overleven dus een incidentele regenbui, maar zeker geen plons in het zwembad. Toestellen met IP67-rating worden ook wel 'dompeldicht' genoemd. Je kunt ze maximaal een half uur één meter onder water houden. Daarvan, kan de a51 tegen water? Ja, de a51 kan tegen water. Hij heeft een IP68 classificatie, wat betekent dat hij volledig stof- en waterbestendig is.

En nog een vraag, kan de samsung a20 tegen water?

De Samsung A20 is tot 30 minuten lang bestand tegen water tot een diepte van 1 meter.

Door Osmond

Vergelijkbare artikelen

Wat is IP68 waterdicht? :: Wat is het verschil tussen Samsung S10 Plus en S20 Plus?
Handige links