Huis > W > Wat Is Ip68 Waterdicht?

Wat is IP68 waterdicht?

IP68: volledig waterdicht

Een kanttekening bij IP68 is dat het is getest tot een diepte van 3 meter. Ligt je telefoon in een extreem diep zwembad, dan kan het toestel na verloop van tijd beschadigd raken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Fitbit waterdicht?

Is mijn apparaat waterdicht? De meeste Fitbit-apparaten zijn waterbestendig. Ze kunnen zelfs de meest inspannende trainingen aan.

Kan de A52 tegen water?

Daarmee is de Galaxy A52 namelijk niet echt waterdicht, maar toch kan de telefoon een half uur in stilstaand water liggen op een diepte van maximaal een meter. Dat is net een stapje minder dan de IP68 certificatie van toestellen als de Galaxy S21, die de druk op anderhalve meter diepte uithouden. Men kan zich ook afvragen: wat is de beste bouwtelefoon? Onder het begrip bouwtelefoons valt een ruim aanbod van smartphones en GSM's van diverse merken. Deze toestellen zijn robuust gebouwd, water- en stofdicht en hufterproof. Kijkend naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan is een bouwvakkers telefoon van Evolveo of Hammer veruit de beste keuze!

En nog een vraag, welke iphones kunnen onder water?

De iPhone 7 en 7 Plus zijn de enige iPhones die officieel waterbestendig zijn, met een rating van IP67. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten. Is de Samsung Galaxy A72 waterdicht? De Samsung Galaxy A72 is niet waterdicht. Hij is echter wel waterbestendig. Dit betekent dat hij bestand is tegen enige blootstelling aan water zonder beschadigd te raken.

Gerelateerde artikelen

Is een GoPro waterdicht?

De actiecamera's zijn waterdicht. De nieuwere modellen kunnen ondergedompeld worden zonder hoesje. Daar is een hoesje voor. Of ze zonder waterdichte behuizing onder water gebruikt kunnen worden, zal per model verschillen.

Men kan zich ook afvragen: is de s22 ultra waterdicht?

Net als zijn voorganger heeft de Samsung Galaxy S22 - en dat geldt ook voor de Plus- en Ultra-modellen - een water- en stofbestendigheidsclassificatie (IP68), wat betekent dat hij lange tijd onderdompeling in water en waterspatten kan overleven onder de douche of uit een kraan of slang. Wat dit betreft, wat gaat de nieuwe samsung s22 kosten? Samsung Galaxy S22: prijs en beschikbaarheid

De Galaxy S22 met 128GB opslag is verkrijgbaar voor 849 euro, en voor de versie met 256GB opslag betaal je 899 euro.

En nog een vraag, hoe oud is de samsung s22?

De S22 werd op 9 februari onthuld en is sinds 11 maart te koop. Wat kost de Samsung S22? De adviesprijs van de Samsung Galaxy S22 is 849 euro voor het model met 128GB opslagruimte. De variant met 256GB-opslaggeheugen heeft een adviesprijs van 899 euro. En nog een vraag, is a samsung galaxy a12 waterproof? Het eenvoudige antwoord is nee, de Samsung Galaxy A12 is niet waterdicht. Hij is echter wel tot op zekere hoogte waterbestendig. De telefoon heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende 30 minuten. Dus als je je telefoon per ongeluk in een plas laat vallen of er wat water op morst, is er niets aan de hand. Ga er alleen niet mee zwemmen.

Dit in overweging nemend, is de samsung a52s waterdicht?

Nee, de Samsung A52s is niet waterdicht.

Door Beaulieu

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is de S20? :: Welke Samsung Galaxy is waterdicht?
Handige links