Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op Je Computer?

Hoe maak je een screenshot op je computer?

Maak een screenshot van het hele scherm met de knop Print Screen (soms heeft deze knop het label PrtScn of PrtScrn) op het toetsenbord. U vindt deze meestal bovenaan, rechts naast de functietoetsen (F1, F2, enzovoort) ter hoogte van de pijltoetsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan je een screenshot maken op Samsung?

Manier 1: Houd de 'Aan/uit-toets' en de 'Volume omlaag toets' tegelijk ingedrukt om een schermafbeelding te maken. Manier 2: Maak een schermafbeelding door met de zijkant van je hand over het scherm te vegen, dit kan van rechts naar links of andersom. Trouwens, waar vind ik mijn print screen in windows 10? Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot op je laptop zonder print screen?

Er zijn een paar manieren om een screenshot te maken zonder de printscreen-knop op je laptop te gebruiken. Eén manier is om de snipping tool te gebruiken. Dit is een tool die al geïnstalleerd is op de meeste Windows computers. Om het te openen, kunt u ernaar zoeken in het startmenu. Zodra u het knipselprogramma hebt geopend, kunt u kiezen om een schermafdruk van het hele scherm te maken, of u kunt een gebied selecteren om een schermafdruk van te maken. Een andere manier om een screenshot te maken is door gebruik te maken van de ingebouwde Game Bar in Windows. Dit is een hulpmiddel dat is ontworpen voor het maken van schermafdrukken van games, maar het werkt voor elk programma. Om het te gebruiken, moet u het eerst inschakelen in de instellingen van Windows. Zodra het is ingeschakeld, kunt u op de Windows-toets + G drukken om de Game Bar te openen. Vanaf hier kunt u op de screenshot-knop klikken om een screenshot te maken. Hoe maak je een screenshot op Windows 11? Als u een screenshot wilt maken van het hele scherm en dit wilt opslaan als een bestand op de Windows 11-computer, kunt u het Knipselgereedschap gebruiken.
1. Open de Snipping Tool door op de knop Start te klikken, typ vervolgens "Snipping Tool" in het zoekvak en klik op het pictogram Snipping Tool.
2. Klik in het knipgereedschap op de knop Nieuw en selecteer het type schermafbeelding dat u wilt maken.
3. Gebruik uw muis om het gedeelte van het scherm te selecteren dat u in de schermafbeelding wilt vastleggen.
4. Als u het gebied hebt geselecteerd, wordt het screenshot opgeslagen als een bestand op uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waarom kan ik geen Print Screen maken?

Daar is een gemakkelijke oplossing voor bedacht: Gebruik de toetscombinatie 'Windows'-toets + Shift + S. Een andere manier om alleen een printscreen van een venster te maken, is de toetscombinatie 'Alt' + Printscreen. Op die manier hoef je niet zelf een rechthoek te tekenen. Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot op je telefoon? Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in. Deze toetsen vind je aan de zijkant van je toestel.

Daarvan, kan geen screenshot maken samsung?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.
Dienovereenkomstig, kan geen screenshot maken samsung a51? Het is niet mogelijk om screenshots te maken op de Samsung A51 via de standaardmethoden. Dit komt omdat Samsung de mogelijkheid om screenshots te maken op dit toestel standaard heeft uitgeschakeld. Er zijn echter enkele apps van derden die kunnen worden gebruikt om screenshots te maken op de Samsung A51.

Vervolgens, waar wordt schermknipsel opgeslagen?

Schermknipsels worden opgeslagen in het klembord van het systeem.

Door Zwick

Vergelijkbare artikelen

Hoe Film je je beeldscherm met geluid? :: Hoe neem je je scherm op in Windows 10?
Handige links