Huis > H > Hoe Neem Je Je Scherm Op In Windows 10?

Hoe neem je je scherm op in Windows 10?

Gebruik de ingebouwde Game Bar van Windows 10

Klik op 'Vanaf nu opnemen' of houdt de Windows-toets, ALT en R tegelijkertijd ingedrukt om de opname te starten. Met dezelfde toetscombinatie kun je de opname weer stoppen als je klaar bent. Opgenomen video's worden opgeslagen in de map 'Film/Opname'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe Screenrecord je op Windows?

Met de gratis app van Icecream Screen Recorder kun je zowel een screen capture als een schermopname in Windows 10 maken. Hoe schermopname maken? Zo activeer je schermopnames in Android Q

  1. Ga naar Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Ontwikkelaarsopties;
  2. Ga naar Functievlaggen;
  3. Zoek de optie settings_screenrecord_long_press en schakel deze in;
  4. Om nu een schermopname te maken, houdt de aan/uit knop lang ingedrukt;
  5. Druk lang op de optie 'screenshot maken';

Dus, hoe schermopname maken laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u schermopnames kunt maken op een laptop. De eerste manier is om de ingebouwde Windows tool te gebruiken. Open hiervoor de Snipping Tool-toepassing en klik op de knop Nieuw. Hiermee kunt u het gebied van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop Kopiëren en plakt u de afbeelding in een toepassing als Paint of Word.
Een andere manier om schermopnames te maken op een laptop is het gebruik van een toepassing van derden. Er zijn een aantal verschillende toepassingen die u kunt gebruiken, maar wij raden Snagit aan. Snagit is een krachtig hulpmiddel voor het vastleggen van schermen, waarmee u zowel statische afbeeldingen als video's kunt vastleggen. Om een statische afbeelding vast te leggen, klikt u op de knop Vastleggen en selecteert u het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Om een video vast te leggen, klikt u op de knop Opnemen en selecteert u het gedeelte van het scherm dat u wilt vastleggen. Zodra u de afbeelding of video hebt vastgelegd, kunt u deze opslaan op uw computer of online delen. Dit in overweging nemend, kan ik mijn scherm opnemen? Ja, u kunt uw scherm opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Vervolgens, hoe maak je een schermopname op je laptop windows 11?

Hoe u uw scherm opneemt in Windows 11

  1. Open de Application u wilt opnemen.
  2. Druk op Windows + G keys tegelijkertijd om de .
  3. Klik op de Capture icon vanaf de bovenkant van het scherm.
  4. In de Capture werkbalk, klik op de Mic icon om het indien nodig in of uit te schakelen.
  5. Klik nu op Start recording in de Capture werkbalk.
Hoe maak je schermopname met Samsung? Als je het menu Snelle instellingen wilt openen, veeg je met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Veeg naar links en tik op schermrecorder. Zodra de afteltimer is afgelopen, zal je telefoon beginnen met het opnemen van wat er op het scherm staat.

Kun je met Samsung schermopname maken?

Open het menu Snelle instellingen. Dit doe je door met twee vingers vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen. Veeg naar links en klik op 'Schermrecorder'. Klik op 'Videokwaliteit' en kies in welke kwaliteit je de schermopname wilt opnemen. Hoe kun je iets opnemen op je computer? Er zijn een paar manieren om iets op te nemen op uw computer. Eén manier is om een ingebouwd opnameprogramma te gebruiken dat bij uw besturingssysteem wordt geleverd. Windows 10 heeft bijvoorbeeld een programma genaamd Voice Recorder en Mac OS heeft een programma genaamd QuickTime Player. Een andere manier om iets op je computer op te nemen is door een opnameprogramma van derden te downloaden, zoals Audacity of GarageBand. Heb je eenmaal een opnameprogramma, dan kun je de microfoon van je computer gebruiken om audio op te nemen of de webcam van je computer om video op te nemen.

Hoe maak je een schermopname op je laptop met geluid?

Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname te maken op uw laptop met geluid. Een manier is om de ingebouwde schermopnametool op uw laptop te gebruiken. Om dit te doen, moet u de schermopnametool openen en vervolgens de audiobron selecteren die u wilt gebruiken. Een andere manier om een schermopname met geluid te maken is het gebruik van een derde partij screen recording tool. Er zijn veel verschillende schermopnametools beschikbaar, dus u moet er een kiezen die compatibel is met uw laptop en die de functies heeft die u nodig hebt. Zodra u een schermopname programma hebt gekozen, moet u het downloaden en installeren op uw laptop. Zodra het is geïnstalleerd, zult u in staat zijn om de schermopname tool te starten en selecteer vervolgens de audiobron die u wilt gebruiken.

Door Farlee Alburez

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een screenshot op je computer? :: Hoe screen mirroring Samsung tv?
Handige links