Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Van Je Smartphone?

Hoe maak je een screenshot van je smartphone?

Aan/uit- en volumeknop. Het gebruik van een toetsencombinatie is de eenvoudigste manier om een screenshot te maken. Bij Samsung smartphones druk je hiervoor gelijktijdig kort de aan/uitknop, ook wel bekend als de standby knop, en de volume omlaag-knop in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: hoe maak ik een screenshot met een samsung?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen? Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.

Bovendien, hoe maak ik een print van mijn scherm?

Er zijn een paar verschillende manieren om een afdruk van je scherm te maken. Eén manier is om het knipgereedschap te gebruiken. Het knipgereedschap is een ingebouwd gereedschap waarmee u een schermafdruk van uw scherm kunt maken. Om het knipselgereedschap te gebruiken, moet u het gereedschap openen en vervolgens het gebied van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, kunt u het screenshot opslaan op uw computer.
Een andere manier om een afdruk van uw scherm te maken is door de knop Print Screen op uw toetsenbord te gebruiken. De printscreen-knop zit meestal bovenaan het toetsenbord. Om de printscreen-knop te gebruiken, moet u op de knop drukken en vervolgens de schermafdruk in een beeldbewerkingsprogramma plakken. Zodra u het screenshot hebt geplakt, kunt u de afbeelding opslaan op uw computer. Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn screenshots vinden? Om uw schermafbeeldingen te vinden, kunt u de zoekfunctie in uw bestandsverkenner gebruiken of naar de standaardlocatie voor schermafbeeldingen bladeren. De standaard schermopnamelocatie is meestal in uw map "Afbeeldingen" of "Documenten". Om een screenshot te maken op een Windows PC, kunt u de Snipping Tool of de Print Screen functie gebruiken. Op een Mac kunt u een schermafdruk maken met het ingebouwde hulpprogramma Grab of met de sneltoets Shift-Commando-3.

Gerelateerde artikelen

Hoe GPX bestand openen op smartphone?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Klik op 'openen met' na het drukken op de 3 puntjes rechtsboven. U kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app.

Hoe screenshot maken met Samsung a52s?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy A52 5G Android 11.0

Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Hoe maak je een screenshot met een Samsung S10? Screenshot nemen met Samsung Galaxy S10 Android 9.0

Druk op de aan/uit-knop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.

Wat dit betreft, wat heb je aan bixby?

Bixby is de virtuele assistent van Samsung. Met Bixby kan je jouw Samsung smartphone met je stem besturen. Je vraagt Bixby wat de weersverwachting is en hoeveel je favoriete voetbalclub heeft gespeeld. Daarnaast helpt Bixby je bijvoorbeeld met het beheren van je agenda en alarmen. Trouwens, hoe maak je een screenshot met een samsung a32? Om een screenshot te maken met een Samsung A32, houdt u de aan/uit-knop en de volume-omlaag-knop tegelijkertijd enkele seconden ingedrukt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw galerij.

Waarom doet Print Screen het niet?

Er zijn een paar redenen waarom het Print Screen commando niet goed werkt. Eén reden is dat de Print Screen functie is uitgeschakeld in de BIOS instellingen van de computer. Een andere reden is dat er misschien geen programma op de computer is geïnstalleerd dat de beeldgegevens van het klembord kan verwerken. Ten slotte kan het Print Screen commando worden onderschept door een programma dat op de achtergrond draait.

Door Bigot

Vergelijkbare artikelen

Wat is de venster knop op Chromebook? :: Hoe maak ik een screenshot met mijn iPhone se?
Handige links