Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Op De Chromebook?

Hoe maak je een screenshot op de Chromebook?

Ga als volgt te werk om een screenshot te maken op een Chromebook:

  1. Ga naar de site waar de problemen zich voordoen.
  2. Druk op Ctrl + Vensters weergeven . (Als u geen Chrome OS-toetsenbord gebruikt, drukt u op Ctrl + F5.) Het screenshot wordt als png-bestand in de map Downloads opgeslagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe mail je een Print Screen?

Hoe kan ik een schermafdruk maken, opslaan en verzenden via e-mail? (Android)

  1. Houd de aan/uit knop en de volume-naar-beneden knop tegelijkertijd enkele seconden ingedrukt.
  2. Om het bestand te verzenden meteen nadat je de schermafdruk gemaakt hebt, trek je het notificatiepaneel naar beneden.
Dit in overweging nemend, hoe plak ik een print screen in een mail? Als u op PRINT SCREEN drukt, wordt er een afbeelding vastgelegd van het hele scherm en deze wordt gekopieerd naar het Klembord in het geheugen van de computer. Vervolgens kunt u de afbeelding in een document, e-mailbericht of een ander bestand plakken (Ctrl+V).

Trouwens, hoe maak je een screenshot op je pc?

Om een screenshot te maken op uw pc, kunt u de Snipping Tool gebruiken. Om het knipselgereedschap te openen, gaat u naar Start > Alle programma's > Accessoires > Knipselgereedschap. Hoe maak je een Schermknipsel in Windows 11? Om in Windows 11 een schermknipsel te maken, moet u het Knipselgereedschap gebruiken. U kunt het knipselgereedschap vinden in het menu Start of in de map Accessoires in de lijst Alle programma's.
Zodra u het knipselgereedschap hebt gestart, moet u het type knipsel kiezen dat u wilt maken. U kunt kiezen uit Vrij-vorm knippen, Rechthoekig knippen, Venster knippen of Schermvullend knippen. Zodra u het type knip hebt gekozen, moet u het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt knippen.
Nadat u uw selectie hebt gemaakt, verschijnt de geknipte afbeelding in een nieuw venster. Van hieruit kunt u de afbeelding opslaan of naar eigen inzicht bewerken.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Hoe deel van scherm selecteren?

Stap 2: het goede deel van je scherm selecteren

Dat selecteren doe je door de linkermuisknop ingedrukt te houden en vervolgens de muis te bewegen. Zodra je de linkermuisknop loslaat, is de schermafbeelding gemaakt.
Vervolgens, hoe kan je een screenshot maken op samsung? Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen.

Dienovereenkomstig, kan geen screenshot maken samsung?

Stap 1: Controleer je Android-instellingen

  • Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik op Apps en meldingen Geavanceerd Standaard-apps. Assistent en spraakinvoer.
  • Schakel Screenshot gebruiken in.
Trouwens, hoe maak je een screenshot op een mac? Om een screenshot te maken op een mac kun je de sneltoets Command + Shift + 3 gebruiken, of je kunt de sneltoets Command + Shift + 4 gebruiken om een screenshot te maken van een geselecteerd gebied.

Bovendien, waar vind ik het klembord van windows?

Het klembord is een tijdelijk opslaggebied in het geheugen van uw computer. Het slaat informatie op die u uit een document of bestand kopieert of knipt, zodat u die elders kunt plakken.
Om het klembord in Windows te openen, opent u het menu Start en typt u "klembord" in de zoekbalk. Dit opent de klembordgeschiedenis, die u een lijst toont van alles wat naar het klembord is gekopieerd.

Door Kameko

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen screenshot maken? :: Hoe moet je een screenshot maken op een Chromebook?
Handige links