Huis > W > Welke Mailserver Heb Ik?

Welke mailserver heb ik?

Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waar staan instellingen Hotmail?

Inloggen in uw Hotmail account. U kunt rechts bovenin op het tandwieltje klikken om naar de instellingen te gaan. Vervolgens kunt u op 'Meer e-mailinstellingen' klikken. Onder het kopje 'Account beheren' kunt u op 'Je e-mailaccounts' klikken. Daarvan, wat is de server van outlook? Server: outlook.office365.com. Port: 995.

Trouwens, waarom komt er geen mail meer binnen hotmail?

De reden dat mail niet meer in Hotmail komt, is dat het bedrijf in 1997 door Microsoft werd gekocht en de naam veranderde in Outlook. Waar vind ik de email instellingen? De e-mailinstellingen bevinden zich in het instellingenmenu van uw e-mailprogramma. Dit menu is meestal toegankelijk door te klikken op het tandwielpictogram of door "instellingen" te selecteren in het uitklapmenu. Zodra u in het instellingenmenu bent, vindt u de e-mailinstellingen onder het gedeelte "accounts" of "accountinstellingen".

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Wat is een eigen mailserver?

Een mailserver is een server die zorgt voor de verwerking van e-mails. De mailserver wordt in technische beschrijvingen ook wel Mail Transfer Agent (MTA) genoemd. Dit wordt niet alleen voor internet e-mail gebruikt maat ook voor intern mail. Trouwens, kan de mailserver niet vinden? Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Wat moet je invullen bij IMAP server?

OptieBeschrijving
GebruikersnaamUw gebruikersnaam is afhankelijk van uw e-mailprovider, maar gewoonlijk is dit uw volledige e-mailadres of het gedeelte van uw e-mailadres voor het teken @.
WachtwoordDit is het wachtwoord voor uw account. Dit wachtwoord is meestal hoofdlettergevoelig.
Waar vind ik mailinstellingen op Iphone? Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot je mailinstellingen op je iPhone. De eerste manier is om naar de Instellingen app te gaan, en dan naar beneden te scrollen naar de "Mail" sectie. De tweede manier is om naar de app Mail te gaan en vervolgens op het pictogram "Instellingen" in de linkerbovenhoek te tikken.

En nog een vraag, waar vind ik instellingen in outlook?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u instellingen kunt vinden in Outlook. De eerste plaats die u kunt controleren is het tabblad Bestand. Onder het tabblad Bestand ziet u een sectie genaamd Accountinstellingen. In het menu Accountinstellingen hebt u toegang tot uw accountinstellingen en algemene Outlook-instellingen.
Een andere plaats waar u instellingen kunt vinden is in het menu Extra. Het menu Extra staat in de rechterbovenhoek van het Outlook-venster. Onder het menu Extra ziet u een optie genaamd Opties. Het menu Opties bevat verschillende instellingen voor Outlook, waaronder instellingen voor uw e-mailaccount, agenda en meer.

Door Rooney

Vergelijkbare artikelen

Welke poort uitgaande mail KPN? :: Hoe kan ik mijn computer ontgrendelen?
Handige links