Huis > W > Welke Poort Uitgaande Mail Kpn?

Welke poort uitgaande mail KPN?

Als KPN uw e-mailprovider is, kunt deze gegevens gebruiken:

Mailserver: smtp.kpnmail.nl. Gebruikersnaam en wachtwoord: zoals ingesteld bij inkomende mail. Beveiligingstype: aan (kies voor TLS of StartTLS, anders SSL) Poort: 587.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Bovendien, wat is mijn server voor uitgaande mail?

InstellingOmschrijvingVoorbeeld
Naam SMTP-hostServernaam voor uitgaande e-mail. Meestal smtp.uwprovider.comsmtp.office365.com
SMTP-gebruikersnaamHet e-mailadres dat u wilt instellen.[email protected]
SMTP-wachtwoordHet wachtwoord dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount.--------
Hoe kan ik e-mail ontvangen? Als je je mailaccount aanmaakt als "Zelfstandige mailbox" zijn er 2 manieren om je e-mail te lezen en te versturen:
  1. Webmail.
  2. Mailprogramma op je computer/telefoon.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn mail ophalen?

Om uw e-mail op te halen, moet u een e-mailprogramma gebruiken zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird. Zodra u deze programma's hebt geïnstalleerd, moet u uw account instellen bij uw e-mailprovider. Dit kunt u meestal doen door uw e-mailadres en wachtwoord in het programma in te voeren. Nadat uw account is ingesteld, kunt u uw e-mail ophalen door het programma te openen en uw account te selecteren. Waar kan ik mijn mailbox vinden? Ervan uitgaande dat u een Windows computer gebruikt, bevindt uw mailbox zich waarschijnlijk in de map "C:\Users uw gebruikersnaam".

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Kan geen mail verzenden en ontvangen met Outlook?

Controleren of een account is geblokkeerd

Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd. Zie Mijn Outlook.com-account deblokkeren voor informatie over het deblokkeren van uw account.
Wat is poort 25? Poort 25 is de poort waarmee e-mailberichten via het internet worden verstuurd. Deze wordt door sommige providers geblokkeerd uit security-overwegingen. Poort 587 is een alternatieve poort die kan worden ingesteld.

Wat is mijn gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is nodig om in te loggen bij internetdiensten. Soms wordt de naam toegewezen door de dienst en soms mag de gebruiker er zelf een verzinnen. Vaak is de gebruikersnaam een e-mailadres, maar het kan ook een naam of een willekeurig letter- of cijfercombinatie zijn. Dienovereenkomstig, wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam? Een gebruikersnaam is een unieke identificatie voor een gebruiker op een bepaald systeem. Hij wordt typisch gebruikt om in te loggen op het systeem, en kan worden gebruikt om de gebruiker te identificeren voor authenticatie, autorisatie en boekhouding.

Wat kies je als gebruikersnaam?

Uw gebruikersnaam is de unieke naam die u kiest wanneer u uw account aanmaakt. Het is hoe je wordt geïdentificeerd op de site, en het is hoe andere leden je kunnen vinden. Je kunt je echte naam gebruiken, of je kunt een pseudoniem kiezen. Als u een pseudoniem kiest, zorg er dan voor dat het iets is waar u zich voor lange tijd prettig bij voelt, omdat u het later misschien niet meer kunt veranderen.

Door Alegre Rudesill

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt Windows Live Mail niet meer? :: Welke mailserver heb ik?
Handige links