Huis > H > Hoe Silverlight Activeren?

Hoe Silverlight activeren?

Download Silverlight naar uw Mac en installeer Silverlight door het installatieproces te volgen. Klik vervolgens in het menu linksboven op Safari en selecteer Voorkeuren in het menu. Open het tabblad Websites en activeer Silverlight in Plug-ins voor de gewenste webpagina.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je iPhone activeren zonder simkaart?

Op de toestellen is geen simkaart aanwezig. U kunt toegang krijgen tot de applicaties nadat u uw toestel heeft geactiveerd. U hebt een simkaart nodig voor activering. U kunt hem eruit halen.

Dit in overweging nemend, heb ik silverlight nodig?

Microsoft Silverlight bereikt het einde van de ondersteuning op 12 oktober 2021. Het ontwikkelframework Silverlight wordt momenteel alleen ondersteund in Internet Explorer 10 en Internet Explorer 11. De ondersteuning voor Internet Explorer 10 wordt beëindigd op 31 januari 2020. Kun je Microsoft Silverlight verwijderen? Klik op 'Een programma verwijderen' of ga door 'Programma's' en vervolgens 'Programma's en onderdelen'. Zoek 'Microsoft Silverlight' in de lijst met geïnstalleerde programma's, klik er met de rechtermuisknop op en kies 'Verwijderen'.

Dus, welke microsoft visual c++ kan ik verwijderen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van welke versie van Microsoft Visual C++ u hebt geïnstalleerd en welke programma's u hebt geïnstalleerd die het nodig hebben. Maar over het algemeen kunt u oudere versies van Microsoft Visual C++ veilig verwijderen. Wat is Microsoft Visual C++ 2005 redistributable? Microsoft Visual C++ 2005 is een software development kit (SDK) ontworpen voor ontwikkelaars die applicaties maken voor Windows. Het herdistribueerbare pakket installeert de Visual C++ runtime libraries, die nodig zijn voor toepassingen die gebouwd zijn met Visual C++.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang duurt het om simkaart te activeren Proximus?

Het duurt gemiddeld 2 uur.

Vervolgens, wat is visual studio 2012?

Microsoft Visual Studio is een integrated development environment (IDE) van Microsoft. Het biedt een complete set ontwikkelingstools om computerprogramma's in diverse programmeertalen voor met name Windows-omgevingen te ontwikkelen. Wat kun je met Visual Studio? Visual Studio is een softwareontwikkelings-IDE van Microsoft. Het kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van console en grafische gebruikersinterface applicaties samen met Windows Forms of WPF applicaties, websites, web applicaties en web services in zowel native code samen met managed code voor alle door Microsoft ondersteunde platforms.

Waarom Visual Studio code?

Visual Studio Code is een code editor geherdefinieerd en geoptimaliseerd voor het bouwen en debuggen van moderne web en cloud applicaties. Het bevat ondersteuning voor debugging, embedded Git control, syntax highlighting, intelligente code completion, snippets en code refactoring. Visual Studio Code is gratis beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Door Lipson Placeres

Vergelijkbare artikelen

Is Simkaartnummer hetzelfde als pukcode? :: Welke keukenmachine past bij mij?
Handige links