Huis > K > Kan Ik Siri Spreken?

Kan ik Siri spreken?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Zijknop voor Siri?

Druk tweemaal op de zijknop om de app te installeren nadat u deze hebt geselecteerd in de App Store. Houd de zijknop even ingedrukt. Druk twee keer op de zijknop om te betalen met Apple Pay.

Dus, hoe laat je siri zeggen wat je wilt?

Siri activeren met je stem

  • Zeg "Hé, Siri" en stel Siri een vraag of geef Siri een opdracht. Zeg bijvoorbeeld iets als "Hé, Siri, wat voor weer wordt het vandaag?" of "Hé, Siri, zet een wekker voor 8 uur."
  • Om Siri een andere vraag te stellen of een andere opdracht te geven, zeg je "Hé, Siri" of tik je op .
Welke Zijknop voor Siri? Goedkeuren van het installeren van een app in de App Store: nadat de app is geselecteerd in de App Store, drukt u tweemaal op de zijknop om deze app te installeren. Activeren Siri: houd de zijknop kort ingedrukt. Betalen met Apple Pay: druk tweemaal op de zijknop.

Wat moet je niet vragen aan Siri?

Er zijn een paar dingen die je moet vermijden Siri te vragen als je geen humoristisch antwoord wilt krijgen. Siri vragen om nul door nul te delen, bijvoorbeeld, zal het antwoord "Stel je voor dat je nul koekjes hebt en je verdeelt ze gelijkmatig onder nul vrienden. Hoeveel koekjes heeft elke persoon uiteindelijk? Zie je? Het slaat nergens op. En Koekiemonster is verdrietig dat er geen koekjes zijn, en jij bent verdrietig dat je geen vrienden hebt." Andere vragen die tot een humoristisch antwoord van Siri zullen leiden, zijn bijvoorbeeld vragen of ze een mop kan vertellen, of ze kietelig is, en wat haar favoriete kleur is. Wil je een serieus antwoord van Siri, vermijd dan om haar dit soort vragen te stellen. Heeft Android ook een Siri? Nee, Android heeft geen Siri.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Siri iets voorlezen?

Zeg iets tegen het scherm. Stel de virtuele assistent vragen. Selecteer de tekst en tik op Uitspreken als u een of meer van de volgende stappen wilt uitvoeren. Veeg met twee vingers naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.

Dus, wat is grappig om tegen siri te zeggen?

Grappige Siri commando's en vragen

  • "Kun je beatboxen" "Wat vind jij van Pokémon Go?" "Ik ben je vader!"
  • "Waarom heeft Apple jou gemaakt?" "Kun je gedachten lezen?"
  • "Wat is de betekenis van leven?" "Wat betekent Siri"
  • "Raad eens" "Heb je huisdieren?"
  • "Plan een route naar het einde van de wereld" "Voorspel mijn toekomst"
Bovendien, hoe ziet siri er in het echt uit? Als je Siri op je iPhone in het Nederlands hebt ingesteld, dan hoor je inderdaad een man, maar als je de Engelse versie gebruikt, hoor je een vrouw. En dat is geen computerstem. De vrouw achter deze stem bestaat echt en haar naam is Susan Bennett. Susan is stemactrice.

Bovendien, hoe siri activeren iphone 13?

Als je Siri wilt activeren met je stem: Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' in. Als je Siri wilt activeren met een knop: Schakel 'Druk op de zijknop voor Siri' (op een iPhone met Face ID) of 'Druk op de thuisknop voor Siri' (op een iPhone met een thuisknop) in. Wat is de Zijknop iPhone? De zijknop is een knop aan de zijkant van de iPhone die wordt gebruikt om het toestel in en uit te schakelen en om het in de slaapstand te zetten. De zijknop kan ook worden gebruikt om Siri, de virtuele assistent van Apple, op te roepen en om screenshots te maken.

Dienovereenkomstig, hoe maak je siri gek?

Er is geen specifieke manier om Siri gek te maken, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om haar dwazer of speelser te laten doen. Je kunt haar onzinnige vragen stellen, moppen vertellen of voor haar zingen. Je kunt ook proberen haar te vragen dingen te doen die onmogelijk of onwaarschijnlijk zijn, zoals haar vragen de zon uit te zetten.

Door Abdulla

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Siri laten praten? :: Wat doet een Trunk?
Handige links