Huis > H > Hoe Kan Je Siri Laten Praten?

Hoe kan je Siri laten praten?

Siri gebruiken door te typen activeren iPhone/iPad

  • Open Instellingen.
  • Tik op 'Toegankelijkheid'
  • Open de optie 'Siri'
  • Schakel 'Typ vragen aan Siri' in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Mensen vragen ook: heeft samsung ook een soort siri?

Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Je vraagt Bixby bijvoorbeeld om iets op te zoeken op het internet. Je kunt ook vragen hoe krijg je siri op iphone xr? Siri kun je activeren voor de zijknop ingedrukt te houden voor enige momenten, hierna wordt Siri geactiveerd en kun je jouw vragen stellen of commando's uitspreken.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

Er zijn twee manieren om een iPhone hard te resetten: via de iPhone zelf, of via iTunes.
Om uw iPhone via het toestel zelf te resetten, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets gedurende 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Na 10 seconden ziet u het Apple logo verschijnen en is de harde reset voltooid.
Als u uw iPhone via iTunes reset, sluit dan uw iPhone aan op uw computer en start iTunes. Zodra iTunes is geopend, selecteert u uw iPhone in de lijst met apparaten in de linker zijbalk. In het hoofdvenster van iTunes klikt u op het tabblad Samenvatting. Klik ten slotte op de knop "iPhone herstellen". Bevestig dat u uw iPhone wilt herstellen, en iTunes zal uw iPhone wissen en de nieuwste versie van iOS installeren. Dienovereenkomstig, wat zijn grappige vragen? Dat is een moeilijke vraag. Wat de één grappig vindt, vindt de ander misschien niet. Er zijn veel verschillende soorten humor, en wat de een grappig vindt, vindt de ander misschien niet.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang motor laten draaien na lege accu?

Hoe lang moet je de auto laten draaien? 5 minuten is genoeg om in gedachten te houden. Het hoeft niet veel tijd te kosten om een lege accu op te laden. Na 5 minuten kunt u beginnen met rijden.

Wat dit betreft, hoe kun je siri laten schelden?

De makkelijkste en minst verwarrende manier op dit te doen is om Siri te vragen om jouw naam voor de aanpassing. Tik op het witte adreskaartje, vul de scheldwoorden in het eerste veld in en luister hoe ze de scheldwoorden uitspuugt. 'I love it when you talk dirty'! Waarom is Siri gevaarlijk? Siri, de slimme spraakassistent op de iPhone 4S, lijkt nu eenzelfde lot beschoren. Dr Albow, een Amerikaanse psychiater die de aandacht van het niet sensatieschuwe FOX News heeft weten te vangen, beweert dat Siri psychologisch net zo gevaarlijk is voor kinderen als gewelddadige videospelletjes en wiet.

Welke spraakassistent zijn er?

Dit zijn de 4 beste spraakassistenten

  • Alexa. Alexa is de virtuele assistent van Amazon, die je onder meer kunt aantreffen op slimme speakers, tv's, tablets, smartphones.
  • Bixby. Bixby is Samsungs virtuele assistent, die werd geïntroduceerd in 2017.
  • Cortana.
  • Google Assistant.
  • Siri.
Wat als je gsm praat? Als uw mobiele telefoon praat, kan hij met andere apparaten communiceren via Bluetooth of een soortgelijke technologie. Ook kan hij verbinding maken met het internet en gegevens verzenden of ontvangen.

Dit in overweging nemend, wat kan je allemaal doen met siri?

Siri is een spraakgestuurde assistent waarmee gebruikers verschillende taken kunnen uitvoeren op hun iPhone, iPad of iPod touch. Met Siri kunnen gebruikers berichten versturen, bellen, afspraken maken, alarmen instellen, het weerbericht bekijken, een routebeschrijving opvragen, op het web zoeken en nog veel meer.

Door Seaton Ordones

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet de zoekmachine van Apple? :: Kan ik Siri spreken?
Handige links