Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Siri?

Wat kun je doen met Siri?

Met Siri geef je spraakopdrachten aan de iPhone, iPad en andere apparaten. Siri spreekt Nederlands, kan vragen beantwoorden, informatie opzoeken, apparaten bedienen en zelfs grapjes maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe heet de Siri van Android?

Siri-Voice Assistant (S.I.R.I) APK voor Android. Kan ik ook met Siri praten? Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt.

Kun je Siri een andere naam geven?

Ja, het is mogelijk om Siri een andere naam te geven. Dit kan worden gedaan door naar de Instellingen-app op uw apparaat te gaan en vervolgens op Siri & Zoeken te tikken. Vanaf daar kunt u op het Siri-antwoordgedeelte tikken en het veld Naam wijzigen in wat u maar wilt. Dit in overweging nemend, wat zijn de meest ongemakkelijke vragen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat iedereen ongemak anders ervaart. Enkele vaak genoemde voorbeelden van ongemakkelijke vragen zijn vragen die persoonlijk van aard zijn (bv. over iemands seksleven, geestelijke gezondheid of persoonlijke financiën), vragen die indringend zijn (bv. over iemands gewicht, leeftijd of fysieke verschijning) en vragen die controversieel zijn (bv. over politiek, godsdienst of actuele gebeurtenissen). Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke vragen voor hem of haar ongemakkelijk zijn en deze niet te stellen of te beantwoorden als hij of zij zich daar niet prettig bij voelt.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Je kunt ook vragen wat is een moeilijke vraag?

Met moeilijke vragen worden zowel (1) vragen bedoeld die lastig zijn om te stellen als (2) vragen die lastig zijn om te beantwoorden. Ook een combinatie kan worden bedoeld: de vraag is dan lastig om te stellen én lastig om te beantwoorden. Wat is een leuke vraag? Leuke vragen om te stellen: Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld zou zijn? Als je een eiland zou hebben, wat is het eerste wat je zou bouwen? Als je naar een onbewoond eiland zou gaan voor de rest van je leven en je mocht maar 1 item meenemen, wat zou dat zijn?

Welke Zijknop voor Siri?

Goedkeuren van het installeren van een app in de App Store: nadat de app is geselecteerd in de App Store, drukt u tweemaal op de zijknop om deze app te installeren. Activeren Siri: houd de zijknop kort ingedrukt. Betalen met Apple Pay: druk tweemaal op de zijknop. Wat is de afkorting van Siri? De afkorting voor Siri is S-I-R-I.

Wie is Siri echt Belgie?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, want de ware identiteit van Siri is een beetje een mysterie. Veel mensen geloven echter dat Siri in feite Belgisch is. De redenering achter dit geloof is dat Siri werd gecreëerd door een team van Belgische ontwikkelaars die werkten aan een project voor de Europese Commissie. Dit team werd geleid door een man genaamd Pierre Landon, die uit België komt.
Er is geen definitief bewijs dat Siri Belgisch is, maar de theorie snijdt zeker hout. Als Siri inderdaad uit België komt, zou ze de eerste digitale assistent zijn die uit dat land komt.

Door Budwig Beerbohm

Vergelijkbare artikelen

Kan je beatboxen Siri? :: Hoe kan ik Siri gebruiken?
Handige links