Huis > H > Hoe Kan Ik Siri Gebruiken?

Hoe kan ik Siri gebruiken?

'Hé, Siri' configureren om Siri te helpen uw stem te herkennen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri en zoeken'.
  3. Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' uit en vervolgens weer in.
  4. Wanneer het scherm 'Configureer 'Hé, Siri'' verschijnt, tikt u op 'Ga door'.
  5. Spreek de commando's uit die u op het scherm ziet.
  6. Tik op 'Gereed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Wat moet je niet vragen aan Siri?

Ja, Siri reageert hilarisch op vragen als 'Heb je huisdieren?' en 'Wanneer vergaat de wereld?' , maar '108' inspreken is een absolute afrader. Hoe laat je Siri zeggen wat je wilt? Siri activeren met je stem

  • Zeg "Hé, Siri" en stel Siri een vraag of geef Siri een opdracht. Zeg bijvoorbeeld iets als "Hé, Siri, wat voor weer wordt het vandaag?" of "Hé, Siri, zet een wekker voor 8 uur."
  • Om Siri een andere vraag te stellen of een andere opdracht te geven, zeg je "Hé, Siri" of tik je op .

Wat dit betreft, hoe krijg ik siri op mijn telefoon?

Om Siri op je telefoon te krijgen, moet je een iPhone hebben met iOS 6 of hoger. Als je een iPhone 5s of nieuwer hebt, is Siri automatisch ingeschakeld. Als je een iPhone 4s of 5 hebt, moet je Siri inschakelen in de Instellingen-app. Is Siri eenmaal ingeschakeld, dan kun je het activeren door de thuisknop van je iPhone ingedrukt te houden. Dit in overweging nemend, welke zijknop voor siri? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van het specifieke apparaat dat u gebruikt en het besturingssysteem ervan. Op een iPhone met iOS 11 of hoger kunt u bijvoorbeeld de linker- of rechterknop ingedrukt houden om Siri te activeren. Op een iPad met iOS 11 of hoger kunt u de bovenste knop ingedrukt houden om Siri te activeren.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Mensen vragen ook: wat is leuk om aan siri te vragen?

"Hé, Siri, waar is mijn iPhone?" "Hé, Siri, zoek mijn AirPods." Dienovereenkomstig, hoe maak je siri gek? Je kunt Siri overstuur maken aan de hand van beledigingen, ongemakkelijke vragen en simpelweg vreemde vragen. Druk simpelweg op de Siriknop op je telefoon, maak enkele ongepaste opmerkingen en geniet van het gelach dat volgt.

Bovendien, wat zijn grappige vragen?

20 grappige vragen om te stellen aan je vrienden

Als je een nieuwe wet zou invoeren, welke zou dat dan zijn? Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Wanneer je volgend jaar terugkijkt naar je genomen foto's, wat staat er dan zeker op? Welk smoesje heb jij de afgelopen tijd gebruikt om onder dingen uit te komen?
Hoe ziet Siri er in het echt uit? Er is geen echt equivalent van Siri. Siri is een stemassistent die alleen bestaat als een software programma.

Daarvan, wat is de zijknop iphone?

De zijknop van de iPhone is de Slaap/Wektoets. Deze wordt gebruikt om de telefoon aan en uit te zetten, in slaap te brengen en wakker te maken. Hij kan ook worden gebruikt om screenshots te maken en om toegang te krijgen tot de functies Apple Pay en Siri.

Door Alitha

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je doen met Siri? :: Wat zijn grappige vragen voor Siri?
Handige links