Huis > K > Kan Je Beatboxen Siri?

Kan je beatboxen Siri?

Dat Siri soms grappige antwoorden geeft op vragen, wisten we al. Maar dat de assistent van Apple ook kan beatboxen, dat is voor veel mensen nieuw. Het enige dat je hoeft te doen, is het vragen: „Siri, wil je beatboxen?".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Zijknop voor Siri?

Druk tweemaal op de zijknop om de app te installeren nadat u deze hebt geselecteerd in de App Store. Houd de zijknop even ingedrukt. Druk twee keer op de zijknop om te betalen met Apple Pay.

Hoe laat je Siri beatboxen?

Vraag 'Kun je beatboxen' en Siri gaat helemaal los. Dus, kan je beatboxen google? Als je op de vertaalsite de taal op Duits instelt en woorden met enkel medeklinkers intikt, kun je door op het speakertje te klikken Google laten beatboxen. Zoals pv zk bschk pv zk pv bschk.

Daarvan, kan je beat boxen?

Nee, ik kan box niet verslaan. Hoe maak je Siri gek? Er zijn een paar verschillende manieren om Siri gek te maken. Een manier is om het onzinnige vragen te stellen, of om het steeds weer dezelfde vraag te stellen. Een andere manier is om het commando's te geven die het niet of onmogelijk kan uitvoeren. Tot slot kun je ook proberen Siri godslastering of andere beledigende taal te laten zeggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Siri iets voorlezen?

Zeg iets tegen het scherm. Stel de virtuele assistent vragen. Selecteer de tekst en tik op Uitspreken als u een of meer van de volgende stappen wilt uitvoeren. Veeg met twee vingers naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.

Wie kan het beste beatboxen?

videoDOETINCHEM - Hij wordt door de kenners gezien als één van de meest invloedrijke beatboxers van de wereld. Bart Voogt (21) uit Doetinchem, oftewel: B-Art. Hij werd inmiddels drie keer Nederlands kampioen. Je kunt ook vragen wat mag je niet zeggen tegen siri? Ja, Siri reageert hilarisch op vragen als 'Heb je huisdieren?' en 'Wanneer vergaat de wereld?' , maar '108' inspreken is een absolute afrader.

Hoe ziet Siri er in het echt uit?

Als je Siri op je iPhone in het Nederlands hebt ingesteld, dan hoor je inderdaad een man, maar als je de Engelse versie gebruikt, hoor je een vrouw. En dat is geen computerstem. De vrouw achter deze stem bestaat echt en haar naam is Susan Bennett. Susan is stemactrice. Daarvan, hoe heet de siri van android? De "siri" van Android heet Google Now. Het is een intelligente persoonlijke assistent ontwikkeld door Google.

Dienovereenkomstig, kun je ook rappen?

Nee, ik kan niet rappen.

Door Channa

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik bij Siri? :: Wat kun je doen met Siri?
Handige links