Huis > H > Hoe Ziet Siri Er In Het Echt Uit?

Hoe ziet Siri er in het echt uit?

Als je Siri op je iPhone in het Nederlands hebt ingesteld, dan hoor je inderdaad een man, maar als je de Engelse versie gebruikt, hoor je een vrouw. En dat is geen computerstem. De vrouw achter deze stem bestaat echt en haar naam is Susan Bennett. Susan is stemactrice.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heb je 5G echt nodig?

U hebt nu al betrouwbaarder en sneller internet met een 5G-toestel. U bent voorbereid op de toekomst. Tegen eind 2022, als u uw toestel minstens een jaar gebruikt, zult u profiteren van de hoge snelheden die 5G biedt. Uw toestel zal in de toekomst meer waard zijn.

Wat is de echte naam van Siri?

Goed, dit is wat we te weten zijn gekomen: Siri heet eigenlijk Susan Bennett in het echte leven. Susan is in de 70 en ze woont in Atlanta in Amerika. Men kan zich ook afvragen: hoe laat je siri lachen? Siri

Meer grappige vragen en opmerkingen voor Siri

  • Ik hou van je.
  • Ik ben dronken.
  • Wat is de beste telefoon?
  • Herhaal mij.
  • Kop of munt?
  • Bestaat Sinterklaas?
  • Wat draag je nu?
  • Zing eens een liedje.

Waarom is Siri gevaarlijk?

Er zijn verschillende manieren waarop Siri gevaarlijk kan zijn. Ten eerste kan Siri worden gebruikt om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie op iemands iPhone. Deze informatie kan iemands contacten, agenda en e-mail omvatten. Siri kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot iemands sociale media accounts. Ten tweede kan Siri worden gebruikt om te bellen en tekstberichten te versturen. Dit kan gevaarlijk zijn als een persoon niet voorzichtig is met wie hij belt of sms't. Ten derde kan Siri worden gebruikt om toegang te krijgen tot het internet. Dit kan gevaarlijk zijn als een persoon niet voorzichtig is met wat hij zoekt. Ten slotte kan Siri worden gebruikt om andere apparaten in iemands huis te bedienen, zoals het licht, de thermostaat en het beveiligingssysteem. Dit kan gevaarlijk zijn als iemand niet voorzichtig is met het gebruik van Siri. Je kunt ook vragen hoe heet de siri van android? De Siri van Android heet Google Now.

Gerelateerde artikelen

Welke film moet je echt gezien hebben?

Op een bepaald moment in je leven, wil je de 10 beste films aller tijden zien. De film trailers zijn door fans gemaakt. Er zijn 2 Inceptions. Box Smashers. Er zijn drie Forrest Gumps. Er zijn films van Paramount. It's a wonderful life. Robert Scheribel. Er zijn 5 intouchables. Filmclips van klassieke films. Amélie. Singin' in the Rain. Citizen Kane.

Vervolgens, hoe krijg ik siri op mijn iphone?

Siri configureren

Als je Siri niet bij de eerste configuratie van de iPhone hebt geconfigureerd, tik je in Instellingen op 'Siri en zoeken' en voer je een of meer van de volgende stappen uit: Als je Siri wilt activeren met je stem: Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' in.
Kun je Siri een andere naam geven? Je kunt Siri je aan laten spreken met een andere naam als je dat wilt. Open Siri en houd de Home-knop ingedrukt. Zeg "From now on, call me naam." Siri zal de naam voor je bevestigen. Dit wijzigt de vermelding van je "bijnaam" in je persoonlijke contactgegevens.

Kan ik ook met Siri praten?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt. Daarvan, wat zegt siri als je 0 gedeeld door 0? Als je 0 deelt door 0, zal Siri zeggen: "Het antwoord is ongedefinieerd."

Welke iPhone heeft Siri?

De iPhone 4s heeft Siri.

Door Alwitt

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel talen spreekt Siri? :: Welke vragen kun je aan Siri stellen?
Handige links