Huis > W > Welke Apparaten Werken Met Smartthings?

Welke apparaten werken met SmartThings?

SmartThings zit in telefoons, tablets, televisies, slimme koelkasten en smartwatches van Samsung. Je gebruikt dus niet alleen de app op je telefoon. Dim bijvoorbeeld de lampen via de televisie, nadat je op de bank ploft om een film te kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Je kunt ook vragen wat is smartthings op je telefoon?

Samsung heeft zijn eigen smart home app: de SmartThings app. In deze app kun jij al je slimme apparaten bedienen die werken met het samsung ecosysteem. Kan je SmartThings verwijderen? Ga naar het menu Integraties, selecteer SmartThings en tik op "Ontkoppelen".

Mensen vragen ook: hoe zet ik smartthings uit?

De beste manier om SmartThings uit te schakelen is om de SmartThings app te gebruiken. Zodra u de app hebt geopend, tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik in het menu op het pictogram "Instellingen". Tik in het instellingenmenu op het tabblad "Account". Onderaan het tabblad "Account" staat een knop "Account deactiveren". Tik op deze knop en bevestig dat u uw account wilt deactiveren. Trouwens, hoe kan ik streamen naar samsung tv? Er zijn een paar verschillende manieren om naar een Samsung TV te streamen. Eén manier is om de Samsung TV als mediaserver te gebruiken en deze via een HDMI-kabel op uw computer aan te sluiten. Vervolgens kunt u een programma als VLC media player gebruiken om uw mediabestanden naar de TV te streamen.
Een andere manier om naar een Samsung TV te streamen is door een mediaserver van derden te gebruiken, zoals Plex. Hiervoor moet je de Plex app op je Samsung TV installeren en vervolgens de Plex server op je computer instellen. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u uw mediabestanden naar de tv streamen met de Plex-app.
Tot slot kunt u ook de ingebouwde streamingfuncties van sommige videogames gebruiken om naar een Samsung-tv te streamen. U kunt bijvoorbeeld de Steam Link-app gebruiken om games uit uw Steam-bibliotheek naar uw tv te streamen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke app voor Samsung wasmachine?

Samsung QuickDrive™ slimme wasmachine verbinden met je telefoon via de SmartThings-App

  • Stap 1: Open de SmartThings-App.
  • Stap 2: Druk op het plus-icoon.
  • Stap 3: Druk op Apparaat.
  • Stap 4: Selecteer Wasmachine.
  • Stap 5: Selecteer het merk.
  • Stap 6: Druk op Wasmachine.
  • Stap 7: Druk op Starten om aan de slag te gaan.
Mensen vragen ook: wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is? Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat.

Hoe Samsung Smart Tag installeren?

Het werkt heel simpel!

  1. Je opent de 'SmartThings'-app op je Samsung Galaxy S21-serie 5G en drukt op de knop om je 'Galaxy SmartTag' te activeren.
  2. Je SmartTag maakt een geluid en op de Galaxy S21 verschijnt een pop-up in de app.
  3. Selecteer 'Add now' en je bent ready to go.
En nog een vraag, welke app voor samsung droger? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste app voor een Samsung-droger hangt af van het specifieke model en de functies van de droger. Enkele populaire apps die het overwegen waard kunnen zijn, zijn echter Smart Home Dryer en Dryer Monitor.

Welke apps kun je verwijderen Android?

Er zijn een paar verschillende manieren om apps op Android te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar uw menu Instellingen te gaan en de optie "Apps" of "Toepassingsbeheer" te vinden. Vanaf daar zou je de app die je wilt verwijderen moeten kunnen vinden en erop tikken. Zodra u op de app tikt, zou u een "Uninstall" of "Remove" knop moeten zien waarop u kunt tikken om de app te verwijderen.
In dat geval moet u naar het menu Instellingen van uw apparaat gaan en de optie "Beveiliging" of "Machtigingen" zoeken. Van daaruit moet u de optie "Onbekende bronnen" vinden en inschakelen. Zodra u dit hebt gedaan, moet u terug kunnen gaan naar de app en de knop "Verwijderen" vinden.

Door Berget Lanning

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik Smart View vinden? :: Hoe zet ik SmartThings uit?
Handige links