Huis > H > Hoe Zet Ik Smartthings Uit?

Hoe zet ik SmartThings uit?

en wil je hem verwijderen ga dan naar instellingen/apps zoek de bewuste app en verwijder hem. als het een systeem app is kun je hem uitschakelen of met bijvoorbeeld de applicatie package disabler pro (is niet gratis)… voor meer instructies zie onderstaande link.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met SmartThings?

Je kunt je slimme apparaten via één app bedienen. Dit is vergelijkbaar met hoe de Apple HomeKit werkt. U kunt handmatig producten toevoegen of de SmartThings app gebruiken om naar aangesloten apparaten te zoeken.

Dienovereenkomstig, welke apps kun je verwijderen android?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.
Daarvan, hoe verwijder je een app op je telefoon? Tik op Play Store > Menu > Mijn apps en games , kies een app die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen . U kunt ook het app-menu openen, lang drukken op de app die u wilt verwijderen en vervolgens App-info > Verwijderen kiezen.

Daarvan, waarom doet smartview het niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom smartview niet presteert zoals verwacht:
1. De dataset kan te groot of complex zijn voor smartview. In dit geval kan het nodig zijn om een krachtiger data visualisatie tool te gebruiken.
2. De gegevens zijn mogelijk niet correct geformatteerd zodat smartview ze kan interpreteren. Dit kan het gevolg zijn van het gebruik van onjuiste gegevenstypen of onjuiste kolomkoppen.
3. Er kan een probleem zijn met de smartview software zelf. In dit geval kan het nodig zijn om contact op te nemen met de software ontwikkelaars voor assistentie. Welke app voor Samsung wasmachine? Er is geen specifieke Samsung wasmachine app, maar er zijn een paar apps die gebruikt kunnen worden met Samsung wasmachines. De SmartThings-app kan worden gebruikt om uw wasmachine te bedienen en te controleren, en de Home Connect-app kan worden gebruikt om de status te controleren, uw wascyclus te starten of te pauzeren en meldingen te ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Wat is SmartThings van Samsung?

Je kunt je slimme apparaten via één app bedienen. Dit is vergelijkbaar met hoe de Apple HomeKit werkt. Je kunt handmatig producten toevoegen of de SmartThings app gebruiken om naar aangesloten apparaten te zoeken.

Trouwens, hoe stream ik naar mijn samsung tv?

Hoe gebruik ik schermspiegelen om de inhoud van smartphone naar mijn Samsung tv te casten?

  1. Verbind de Samsung Smart TV en het toestel met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Download de SmartThings-app op je smartphone.
  3. Open de SmartThings-app.
  4. Tik op Toevoegen Apparaat.
  5. Selecteer je tv of scan je tv in de buurt.
Hoe maak je je telefoon compatibel? Hoe u Deze fout op Android kunt oplossen
  1. Cache en gegevens van Google Play Store wissen.
  2. Google Play Store-updates verwijderen.
  3. Cache en gegevens van Google Services Framework verwijderen.
  4. Android-versie bijwerken.
  5. De”incompatibele”app sideloaden.
  6. Installeer een aangepast ROM op uw Android-apparaat.

Waarom kan ik de DigiD app niet installeren?

Gebruik de nieuwste versie van de DigiD app.

Ga naar de Google Play Store of Apple App Store. Zoek naar de DigiD app. Staat er 'Openen' naast de app, dan heeft u de nieuwste versie. Staat er 'Updaten' of 'Werk bij', dan heeft u nog niet de nieuwste versie.
Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je ipad niet compatibel is? Er is niet veel dat gedaan kan worden als een iPad niet compatibel is met een bepaalde app. Het is mogelijk om te proberen een oudere versie van de app te downloaden die compatibel is met de iOS-versie die op de iPad draait, maar dit is niet altijd mogelijk of succesvol. Soms brengen ontwikkelaars een nieuwe versie van hun app uit die compatibel is met oudere iOS-versies, maar dit is niet altijd het geval. Het beste wat u in deze situatie kunt doen, is contact opnemen met de ontwikkelaar van de app en informeren naar compatibiliteitsproblemen.

Kan niet streamen van telefoon naar tv?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk niet kunt streamen van uw telefoon naar uw tv. Controleer eerst of uw telefoon en tv zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Als dat zo is, kan het probleem liggen bij de app die u gebruikt om te streamen. Sommige apps, zoals Netflix, hebben beperkingen op welke apparaten ze kunnen worden gestreamd. Zorg ervoor dat uw tv compatibel is met de app die u gebruikt. Probeer ten slotte zowel je telefoon als je tv opnieuw op te starten.

Door Perni

Vergelijkbare artikelen

  • Kan je SmartThings verwijderen?

    Als u het wilt verwijderen, ga naar instellingen/apps en zoek de app die u wilt verwijderen.

  • Wat doet de app SmartThings?
  • Welke apparaten werken met SmartThings?

    SmartThings is te vinden in telefoons, tablets, televisies, slimme koelkasten en horloges. Je gebruikt niet alleen de app op je telefoon. Nadat je op de bank bent gaan zitten om een film te kijken, dim je de lichten op de televisie.

  • Wat betekent SmartThings?

    Het platform dat de smart home-producten van het merk aanstuurt, heet SmartThings. Het softwareplatform ondersteunt meer dan één dienst, zoals SmartThings Find, dat alleen beschikbaar is op bepaalde apparaten.

Welke apparaten werken met SmartThings? :: Hoe kun je je telefoon verbinden met een Samsung TV?
Handige links