Huis > H > Hoe Installeer Ik Smart View?

Hoe installeer ik smart View?

Zorg dat je smart tv en smartphone beide verbonden zijn met dezelfde wifi. Download vervolgens de Samsung Smart View app in de Appstore, Google Play of Samsung Galaxy apps. Open de app en maak een account aan en volg de stappen in de app. Vervolgens kun je een tv koppelen, zoek de juiste tv en koppel vervolgens de tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke kabels heb ik nodig voor een Smart TV?

Er is een netwerkaansluiting op de Smart TV. Sommige smart tv's worden geleverd met een intern draadloos wi-fi accessoire of kunnen worden uitgebreid met een draadloos wi-fi accessoire.

Men kan zich ook afvragen: kan mijn iphone niet streamen naar tv?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Hoe verbind ik mijn iPhone met Chromecast? Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt).

Bovendien, wat is het airplay icoontje?

Het airplay-pictogram is een functie op iOS-apparaten waarmee gebruikers draadloos audio- en video-inhoud kunnen streamen naar AirPlay-apparaten, zoals luidsprekers, ontvangers en tv's. Dit in overweging nemend, heeft mijn samsung tv airplay? Nee, uw Samsung TV heeft geen AirPlay.

Gerelateerde artikelen

Hoe 3D kijken op Samsung Smart TV?

Het beeld zal in 3D-modus worden weergegeven als u op de MENU-toets drukt. Een 3D-bril is vereist. U hebt de stappen uitgevoerd.

Dienovereenkomstig, kan airplay op samsung tv?

Met geïntegreerde AirPlay 2 stream je de content van je Apple-apparaten naar het grote scherm. Je kunt rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac moeiteloos films en programma's op je Samsung Smart TV afspelen. Waarom kan ik niet casten naar Samsung tv? Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Daarvan, hoe kan ik mijn scherm delen met de tv?

Stap 2.Je scherm casten vanaf je Android-apparaat

  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Mijn scherm casten. Scherm casten.
Bovendien, hoe kan ik streamen naar philips tv? Er zijn een paar manieren om te streamen naar een Philips TV. Eén manier is om de Philips TV Remote app te gebruiken. Met deze app kun je je TV bedienen en content streamen vanaf je telefoon of tablet. Een andere manier is om een Chromecast te gebruiken. Chromecast is een apparaat dat je aansluit op de HDMI-poort van je tv. Zodra het is ingesteld, kunt u uw telefoon of tablet gebruiken om inhoud naar uw tv te streamen.

Heeft een Philips tv AirPlay?

Nee, een Philips TV heeft geen AirPlay.

Door Carolan

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je smart View? :: Hoe heet Smartview op iPhone?
Handige links