Huis > H > Hoe Gebruik Je Smart View?

Hoe gebruik je smart View?

Zorg dat je smart tv en smartphone beide verbonden zijn met dezelfde wifi. Download vervolgens de Samsung Smart View app in de Appstore, Google Play of Samsung Galaxy apps. Open de app en maak een account aan en volg de stappen in de app. Vervolgens kun je een tv koppelen, zoek de juiste tv en koppel vervolgens de tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Je kunt ook vragen waar vind ik screen mirroring samsung?

Installeer Screen Mirroring op je Samsung smartphone en tablet. Voor het instellen van Screen Mirroring op je smartphone of tablet sleep met je vinger vanaf de bovenkant van het scherm naar de meldingsbalk. Klik op Screen Mirroring, Smart View of Quick Connect, afhankelijk van welk toestel je hebt. Daarvan, hoe kun je het beeld van je telefoon afspelen op je tv? Tik op 'Smart View' (waarschijnlijk moet je nog een keer naar rechts swipen in het instellingen systeem). Vervolgens gaat het apparaat zoeken naar apparaten waar je het scherm heen kan casten. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd. Selecteer vervolgens de televisie waar je het scherm heen wilt casten.

Hoe krijg ik volledig beeld op mijn tv?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om een volledig beeld op uw TV te krijgen. Ten eerste kunt u de instellingen van uw tv aanpassen om het beeld groter te maken. Ten tweede kunt u uw tv verplaatsen naar een positie waar hij dichter bij de rand van het scherm staat. Ten slotte kunt u een tv-standaard gebruiken die speciaal is ontworpen om u een volledig beeld te geven. Hoe kan ik mijn scherm delen met de tv? Er zijn een paar manieren om je scherm te delen met een tv. Als u een Apple TV hebt, kunt u AirPlay gebruiken om draadloos inhoud van uw iPhone, iPad of Mac naar uw tv te streamen. Als je een Chromecast hebt, kun je de Google Home-app gebruiken om inhoud van je telefoon of computer naar je tv te casten. Als u een smart-tv hebt, kunt u mogelijk de app van de fabrikant gebruiken om inhoud van uw telefoon of computer naar uw tv te casten. Als alternatief kunt u uw computer met een HDMI-kabel op uw tv aansluiten om uw scherm te delen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Trouwens, hoe krijg ik smart view op mijn telefoon?

Je kunt de tv ook bedienen met je apparaat als tweede afstandsbediening.

  1. Verbind je apparaat/pc en de tv met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Scrol naar beneden voor het snelpaneel van je telefoon en zet Smart View aan.
  3. Je krijgt alle beschikbare apparaten te zien.
  4. Selecteer Mijn foto's, Mijn video's of Mijn muziek.
Hoe stream ik naar mijn smart tv? Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening.

Hoe verbinden met smart tv?

Open de Google Home app (of installeer de app als je deze nog niet hebt). Druk op de knop 'toevoegen' en kies voor 'nieuwe apparaten instellen'. De app zal vervolgens een beschikbaar apparaat zoeken en verbinding maken om de configuratie te starten. Uiteindelijk zal er een code op je tv verschijnen. Waarom doet Smartview het niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Smartview niet werkt zoals bedoeld:
1. De Smartview-functie is mogelijk niet ingeschakeld. Om Smartview te kunnen gebruiken, moeten gebruikers de functie eerst inschakelen in het menu Instellingen.
2. Het apparaat is mogelijk niet verbonden met een compatibel netwerk. Smartview vereist een Wi-Fi-verbinding om goed te kunnen functioneren.
3. Er is mogelijk een probleem met de Smartview-server. Als de Smartview-server uitvalt of technische problemen ondervindt, werkt de functie niet.
4. Het apparaat van de gebruiker is mogelijk niet compatibel met Smartview. Smartview is alleen beschikbaar op bepaalde apparaten, dus als het apparaat van de gebruiker niet wordt ondersteund, werkt de functie niet.

En nog een vraag, waarom doet mijn screen mirroring het niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw schermspiegeling niet werkt. Eén reden kan zijn dat de software van uw telefoon niet compatibel is met de schermspiegeling. Een andere reden kan zijn dat de instellingen voor schermspiegeling op uw telefoon zijn uitgeschakeld. Ga naar de instellingen van uw telefoon en zoek naar de optie "Scherm spiegelen" of "Cast" om scherm spiegelen in te schakelen. Zodra u deze hebt gevonden, schakelt u deze in en probeert u opnieuw verbinding te maken met uw tv. Als uw tv een ingebouwde functie voor schermspiegeling heeft, moet deze verschijnen in de lijst met beschikbare apparaten. Zo niet, dan moet u uw telefoon met een HDMI-kabel op uw tv aansluiten.

Door Dorolisa

Vergelijkbare artikelen

Wat is de nieuwste smartwatch? :: Hoe installeer ik smart View?
Handige links