Huis > H > Hoe Blokkeer Je Een Phishing Sms?

Hoe blokkeer je een phishing sms?

Sms-berichten blokkeren in Android:

  1. Open op een Android-telefoon de telefoon-app, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en kies 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Nummers blokkeren'.
  3. Je kunt kiezen uit verschillende opties, waaronder onbekende bellers, recente oproepen of nummers uit je lijst met contactpersonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je op een phishing link hebt geklikt?

Bel Cardstop of neem contact op met uw bank. Als u iets ziet, meld dit dan bij de politie. Informeer uw omgeving om geen vreemde mails of berichten van u te openen. Controleer uw bedrijfsnetwerk met de hulp van een IT-deskundige.

Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms?

Meestal kun je door een sms te sturen niet zien of je geblokkeerd bent, dus je zult moeten bellen. Let op hoe het gesprek eindigt. Als de verbinding na één (of soms een halve) keer over te gaan verbroken wordt en je naar voicemail wordt gestuurd, ben je óf geblokkeerd, óf de telefoon van je contactpersoon is leeg. Kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent? Als iemand jouw nummer heeft geblokkeerd op zijn/haar telefoon en je naar diegene een sms stuurt dan komt die niet aan bij die persoon. Alles wat van het geblokkeerde nummer komt wordt tegengehouden. Als jij iemand hebt geblokkeerd op jouw telefoon dan kun je naar dat nummer wel gewoon sms'en.

Daarvan, kan ik iemand blokkeren voor sms?

Ja, u kunt iemand blokkeren om u te sms'en op uw iPhone. Ga daarvoor naar de app Instellingen en tik op Berichten. Scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte Geblokkeerd en tik op de knop Nieuw toevoegen. Vanaf daar kunt u de contactpersoon toevoegen die u wilt blokkeren. Bovendien, wat krijg je te horen als je geblokkeerd bent? Er zijn een paar verschillende dingen die kunnen gebeuren als je geblokkeerd bent. De persoon die u heeft geblokkeerd kan een melding ontvangen dat u heeft geprobeerd contact op te nemen. Het kan ook zijn dat je het profiel, de berichten of de verhalen van die persoon niet kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe blokkeer ik een telefoonnummer in berichten?

Je kunt iMessages rapporteren die er niet echt uitzien. Klik op het informatiepictogram naast het telefoonnummer of de contactpersoon die u wilt blokkeren wanneer u de app 'Telefoon' opent.

Kan je een sms ongedaan maken?

Het is mogelijk om in te stellen dat een bericht zichzelf vernietigt zodra het gelezen is of bijvoorbeeld na een minuut, een uur of een dag. Dit is te automatiseren. Als u het bericht heeft verzonden en u wilt het toch ongedaan maken, klikt u simpelweg op 'Unsend'. Hoe haal ik verwijderde sms berichten terug? Het terughalen van een verwijderde sms van een Android is mogelijk met de Android Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Android scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt.

Waarom krijg ik veel phishing sms?

De kans is groot dat het om spam gaat. Spammers komen aan je mobiele nummer en andere contactgegevens doordat je deze gegevens achterlaat op websites. Je kunt natuurlijk elk raar sms-bericht verwijderen zonder het te beantwoorden. Dat is sowieso goed om te doen. Bovendien, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft? Als iemand u heeft geblokkeerd, kunt u zijn profiel niet zien als u hem zoekt op Facebook. Bovendien, als u een foto probeert te bekijken die hij/zij heeft geplaatst en u bent uitgelogd bij Facebook, wordt u gevraagd om in te loggen. Als u bent ingelogd en u kunt de foto niet bekijken, kan dit betekenen dat de persoon u heeft geblokkeerd.

Kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Als je een contact hebt geblokkeerd in WhatsApp, kun je niet zien of die persoon online is of niet. Als je iemand blokkeert in WhatsApp, kun je zijn online status namelijk niet meer zien.

Door Francesco

Vergelijkbare artikelen

Hoe een sms nummer blokkeren? :: Kun je iemand blokkeren voor sms?
Handige links