Huis > W > Wat Is Payinfo Vodafone?

Wat is Payinfo Vodafone?

Inzicht & beheer van mobiele betalingen

We sturen je dan een gratis SMS met het wachtwoord waarmee je de betalingen kunt inzien en diensten kunt blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is 5G in Nederland Vodafone?

Bijna heel Nederland kan gebruik maken van ons 5G-netwerk. Ook in Duitsland. Heeft u een toestel dat geschikt is voor 5G? Dan maakt uw toestel verbinding met 5G.

Wat is Smsgc NL?

Deze website is een initiatief van alle partijen die betrokken zijn bij het aanbieden van sms- en mobiele internetdiensten in Nederland. Als je je geld wilt terugvragen, dan moet je naar je provider of naar het bedrijf dat de dienst aan jou heeft verkocht. Dit in overweging nemend, wat is 4004 sms dienst? De pizza bezorger Domino's stuurt ongevraagde reclame per sms. In de sms staat vermeld dat als je je wilt afmelden dat je dan een sms naar 4004 moet sturen met 'Dominos stop' (een ander nummer dan waar de sms vandaan komt) Dit is dus een extra handeling die na 3 keer best vervelend wordt als het dus niet werkt!

Wat is 4004?

4004 is een microprocessor ontworpen door Intel in 1971. Het wordt beschouwd als de eerste microprocessor. De 4004 werd gemaakt voor het Japanse bedrijf Busicom voor gebruik in hun rekenmachine producten. Wat is Stichting gedragscodes mobiele diensten? De Mobile Services Code of Conduct Foundation is een 501(c)(3) non-profitorganisatie met als missie het bevorderen van de goedkeuring van een gedragscode voor de mobiele dienstensector. De stichting werd in 2014 opgericht door een groep leiders uit de sector die de noodzaak inzagen van een gedragscode om de unieke uitdagingen van het mobiele ecosysteem aan te pakken.
De Mobile Services Code of Conduct Foundation wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van de mobiele industrie, de academische wereld en het algemeen belang. De raad is verantwoordelijk voor het bepalen van de strategische richting van de stichting en het toezicht op haar activiteiten.
Het werk van de stichting wordt ondersteund door een groeiende coalitie van bedrijven, organisaties en personen die zich ertoe verbonden hebben de goedkeuring van de Gedragscode Mobiele Diensten te bevorderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang duurt het voordat simkaart is geactiveerd Vodafone?

Uw nieuwe simkaart wordt actief op de eerste dag van uw abonnement als u naar ons overstapt. U kunt een nieuw abonnement afsluiten met een nieuw nummer.

Trouwens, wat moet je doen als je op een phishing link hebt geklikt?

Neem contact op met je bank of bel Cardstop. Doe aangifte bij de politie. Informeer je omgeving dat ze geen vreemde mails of berichten van je openen en dat ze zeker niet op links klikken. Contacteer een IT-expert voor een grondige controle van je bedrijfsnetwerk. En nog een vraag, kan je een sms ongedaan maken? Via sms is ook mogelijk om verzonden berichten ongedaan te maken. Via de app Tigertext kan je een sms wissen wanneer die nog niet gelezen is door de ontvanger. De app wist de sms in de gsm van de ontvanger en je kan ook instellen hoe lang de sms zichtbaar blijft.

Wat moet je doen als je slachtoffer bent geworden van phishing?

Wat moet je doen als je een (vermoedelijk) phishing bericht ontvangt?

  • Klik niet op de link in de mail en open geen bijlagen.
  • Neem contact op met de bank of instelling waarvan de e-mail zogezegd afkomstig is om de authenticiteit te controleren.
  • Stuur het bericht door naar [email protected].
  • Verwijder het bericht.
5 dagen geleden
Hoe kun je zien of iemand je heeft geblokkeerd op sms? Er is geen zekere manier om te weten of iemand u via sms heeft geblokkeerd, maar er zijn enkele aanwijzingen die erop kunnen wijzen dat u bent geblokkeerd. Als je een sms naar een contact probeert te sturen en het bericht komt niet door, dan ben je misschien geblokkeerd. Als u bovendien een bericht ziet waarin staat dat de tekst niet kon worden afgeleverd, kan dit ook een teken zijn dat u bent geblokkeerd. Als u een contact probeert te bellen en het bericht gaat rechtstreeks naar de voicemail, kan dit een andere aanwijzing zijn dat u bent geblokkeerd.

Bovendien, hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd?

Er is geen gegarandeerde manier om te weten of iemand je heeft geblokkeerd op Snapchat. Als je denkt dat je geblokkeerd bent, probeer dan een snap te sturen naar de persoon in kwestie. Als de snap doorkomt en je ontvangt een melding dat hij is afgeleverd, dan ben je niet geblokkeerd. Ontvang je geen melding en verschijnt de snap niet in de feed van de persoon in kwestie, dan ben je mogelijk geblokkeerd.

Door Lardner

Vergelijkbare artikelen

Kan je sms berichten automatisch doorsturen? :: Hoe kan ik sms-diensten blokkeren?
Handige links