Huis > H > Hoe Verwijs Je Naar Een Afbeelding Apa?

Hoe verwijs je naar een afbeelding APA?

De APA-bronvermelding voor een afbeelding bevat onder andere de naam van de maker, het jaartal, de titel van de afbeelding, het format (bijvoorbeeld schilderij, foto), en de locatie waar je de afbeelding hebt geraadpleegd of bekeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Bovendien, hoe bronvermelding figuur?

Als je een tabel of figuur uit een andere bron aanpast of overneemt, moet je naar de originele bron verwijzen in de tekst en een bronvermelding opnemen in de literatuurlijst. Je gebruikt hiervoor het APA-format voor het type bron waaruit je de tabel of het figuur hebt overgenomen. Hoe verwijzen naar afbeelding in tekst? De verwijzing bestaat uit drie onderdelen:

  1. De afbeelding krijgt een naam en nummer waar in de tekst naar verwezen wordt, bijvoorbeeld Tabel 1, Figuur 2, etc.
  2. Boven de afbeelding staat Tabel of Figuur, vetgedrukt + nummer, daaronder een witregel en daaronder de titel van de afbeelding, schuingedrukt.

Hoe moet je APA verwijzen?

De American Psychological Association (APA) is een wetenschappelijke en professionele organisatie die psychologen in de Verenigde Staten vertegenwoordigt. APA onderwijst het publiek over psychologie, gedragswetenschap en geestelijke gezondheid; promoot psychologische wetenschap en praktijk; bevordert de opleiding en training van psychologische wetenschappers, beoefenaars en opleiders; pleit ervoor dat psychologische kennis en praktijk worden toegepast in beleid en besluitvorming; en vertegenwoordigt psychologen in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Hoe afbeelding benoemen? Als het gaat om het benoemen van afbeeldingen, zijn er een paar verschillende stromingen. Sommigen geloven dat het het beste is om afbeeldingen een beschrijvende naam te geven, met trefwoorden die het onderwerp nauwkeurig beschrijven. Anderen geloven dat het het beste is om afbeeldingen algemene namen te geven (bijv. "image1.jpg") zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd en gesorteerd. Uiteindelijk is er geen goed of fout antwoord, en is het aan het individu om te beslissen welke naamgevingsconventie voor hem of haar het beste werkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Men kan zich ook afvragen: is een afbeelding een figuur?

Alle afbeeldingen die je toevoegt aan de tekst worden figuren genoemd. Dit geldt voor visuele weergaven van je data, zoals grafieken, diagrammen, kaarten, maar bijvoorbeeld ook voor foto's en illustraties. Wat zet je onder een tabel? Een tabel bevat altijd drie onderdelen:

  1. Nummer en beschrijving: het nummer van de tabel en een titel of korte beschrijving, cursief geplaatst.
  2. Kolom- en rijopschriften.
  3. Cellen met gegevens.

Wat is een figuur scriptie?

Het doel van een figuren- en tabellenlijst is de lezer een overzicht geven van alle gebruikte tabellen en figuren, zodat deze snel opgezocht kunnen worden. Om deze reden is het van belang dat je een tabel of figuur een titel geeft waaruit direct is af te leiden waarover de inhoud gaat. Hoe wordt verwezen naar een eerder gemaakt verslag? Een eerder gemaakt rapport wordt gerefereerd door de auteur, titel, jaar en pagina (s) in de tekst op te nemen. De volledige referentie wordt vervolgens opgenomen in de literatuurlijst aan het einde van het rapport.

Hoe verwijs je naar een bijlage in de tekst?

De appendix wordt in de tekst gerefereerd als volgt: (volgnummer van de appendix) in de bijlage.

Door Delsman Hickerson

Vergelijkbare artikelen

Hoe refereer je in een tekst? :: Is Norton een goede antivirus?
Handige links