Huis > W > Wat Is Ons Verhaal Op Snap?

Wat is ons verhaal op snap?

Ah, daar is dan eindelijk de Snapchat-functie waar ik al een tijdje op zat te wachten: 'Ons Verhaal'. Voeg nu je snaps (voorzien van geo-tag) toe aan 'Ons Verhaal' en wie weet zie je jouw snap terug in een locatie-story of in Verkennen!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe deel je een bericht in je verhaal?

Klik op het bericht dat je wilt delen in je verhaal rechts van het 'vind ik leuk' en 'commentaar' icoontje.

Kan je zien hoe vaak iemand je snap verhaal bekijkt?

Vrienden kunnen niet zien hoe vaak je een Verhaal hebt bekeken, maar wel dát je hun Verhaal hebt bekeken of een screenshot hebt gemaakt. Mensen vragen ook: hoe kan ik in snapchat iemand zijn verhaal zien? Tik op het oogbolpictogram naast je snap.

Scrol naar beneden om een lijst te zien van alle gebruikers die je verhaal hebben bekeken.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien of iemand je snap locatie bekijkt?

Als iemand uw snaplocatie bekijkt, kunt u hun gebruikersnaam zien in het gedeelte "bekeken door" van uw verhaal. Wat is het gevaar van Snapchat? Hoewel Snapchat een onschuldige berichtenapp lijkt, zijn er een paar gevaren verbonden aan het gebruik ervan. Een gevaar is dat Snapchat-berichten niet privé zijn en gemakkelijk door anderen kunnen worden onderschept. Een ander gevaar is dat Snapchat-berichten kunnen worden gebruikt om anderen te pesten of te treiteren. Ten slotte kunnen Snapchat-berichten worden gebruikt om valse informatie te verspreiden of illegale activiteiten te ontplooien.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien of iemand online is op snap?

Je ziet een leeg vierkantje of pijltje onder de naam van de ontvanger als ze je bericht of snap gezien hebben. Als hun tijd in de buurt komt van de laatste paar seconden of minuten, zijn ze misschien online.

Hoe krijg je verwijderde snaps terug?

De afbeeldingen worden normaal gesproken weggeschreven op com. snapchat. android > cache > received_image_snaps gebruik simpelweg een gegevensherstelprogramma en scan deze map op inmiddels verwijderde bestanden. En nog een vraag, hoe vaak bekijkt iemand mijn verhaal? Toch weten of onbekende mensen je Story checken? Scrol dan eens door de lijst met kijkers. Je vindt hier alle mensen die naar je Verhaal kijken, inclusief die je niet volgen. Instagram geeft je tot 48 uur om te zien wie je Story checkt.

Dit in overweging nemend, kan je zien wie je verhaal heeft bekeken?

Open je verhaal en veeg omhoog op het scherm om te zien wie je verhaal heeft bekeken. Je ziet het aantal mensen en de Instagram-gebruikersnamen van de mensen die elke foto of video in je verhaal hebben bekeken. Wat is gepind op snap? Als je iets op Snapchat "vastpint", betekent dit dat je het als favoriet markeert, zodat je het later gemakkelijk terug kunt vinden. Om iets vast te zetten, veeg je er gewoon op in je Snapchat-inbox.

Hoe zet je iemand in je prive verhaal?

Er is geen manier om iemand specifiek aan uw privé-verhaal toe te voegen. Maar als je ze toevoegt als vriend, kunnen ze alle inhoud zien die je in je privéverhaal plaatst.

Door Hogg

Vergelijkbare artikelen

Kunnen mensen je snaps zien? :: Kan Snapchat al je foto's zien?
Handige links