Huis > W > Waarom Staat Er Een Slotje Bij Snapchat?

Waarom staat er een slotje bij Snapchat?

Een paars slotje op iemands verhaal betekent eigenlijk dat het een privéverhaal is. 'Private stories' zijn een nieuwe functie die in feite is geïntroduceerd om de privacy te behouden en de gebruiker meer controle te geven door het publiek voor hun verhalen te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kun je zien hoe vaak iemand je verhaal bekijkt snap?

Vrienden kunnen niet zien hoe vaak je een Verhaal hebt bekeken, maar wel dát je hun Verhaal hebt bekeken of een screenshot hebt gemaakt. Hoe verwijder je iets van je snap verhaal? Snapchat: Een snap verwijderen uit Mijn Verhaal

  1. Open de Snapchat-app en ga naar het scherm 'Verhalen'.
  2. Tik op het icoon met 3 bolletjes, bij jouw Verhaal.
  3. Kies de snap die je wilt verwijderen.
  4. Tik rechtsonder op het icoon met de prullenbak.
  5. Bevestig je keuze om de snap uit je verhaal te verwijderen.

Hoe zet je iets op je snap verhaal?

Om iets aan je Snapchat-verhaal toe te voegen, moet je eerst een foto of video maken. Vervolgens kunt u vanaf de onderkant van het scherm omhoog vegen of op het "+"-pictogram in de linkerbenedenhoek tikken. Dit brengt je verhaalscherm naar boven, waar je je foto of video kunt bewerken en tekst, filters of andere effecten kunt toevoegen. Als u tevreden bent met uw verhaal, kunt u rechtsonder op de knop "Verzenden naar..." tikken en "Mijn verhaal" selecteren om het aan uw verhaal toe te voegen. Kun je zien hoe vaak iemand op je WhatsApp bekijkt? Nee, WhatsApp biedt geen functie waarmee gebruikers kunnen zien hoe vaak iemand hun WhatsApp-profiel bekijkt. Hoewel er apps van derden zijn die beweren deze functie te bieden, raden we het gebruik ervan af omdat ze niet worden ondersteund door WhatsApp en onze Servicevoorwaarden kunnen schenden.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waarom bekijkt hij mijn Stories?

Hij wil zien wat jij doet en met wie jij uithangt (lees: met welke mannen jij uithangt) en hoopt dat te kunnen achterhalen via je Insta Stories. Zo ziet hij waar, wanneer en met wie je bent. Appt hij je om te vragen wie de man was met wie je zaterdag aan het chillen was? Dienovereenkomstig, kan je zien als iemand je profiel bekijkt op facebook? Nee, Facebook laat mensen niet weten dat je hun profiel hebt bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet.

Je kunt ook vragen hoe kun je zien of iemand je heeft geaccepteerd op snapchat?

Controleer de namen in het gedeelte 'MIJ TOEGEVOEGD'.

Elke naam die verschijnt onder het gedeelte 'MIJ TOEGEVOEGD' hoort bij een Snapchat-gebruiker die jou als vriend heeft toegevoegd. Je kunt mensen toevoegen die hier worden vermeld door rechts van hun naam op Accepteren te tikken.
Kan Facebook bericht niet delen in verhaal? Er zijn een paar redenen waarom je een Facebook-post misschien niet kunt delen in je verhaal. Controleer eerst of het bericht openbaar is. Als dat niet zo is, kun je het niet delen. Ten tweede, controleer of het bericht beperkingen heeft, zoals leeftijdsbeperkingen. Als dat zo is, kun je het niet delen. Controleer ten slotte of je de meest recente versie van de Facebook-app gebruikt. Als dat niet het geval is, kun je het bericht misschien niet delen.

En nog een vraag, kan je zien wie je uitgelichte foto's bekijkt?

Ja, u kunt zien wie uw uitgelichte foto's bekijkt. Ga hiervoor naar je profiel en klik op de tab "Foto's". Klik dan op het tabblad "Uitgelicht". Hier zie je een lijst met alle foto's die op je profiel staan. Onder elke foto zie je het aantal weergaven.

Door Adlare Gnoza

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je op je Snapchat verhaal zetten? :: Kan je zien wie je verhaal bekijkt op Snapchat?
Handige links