Huis > H > Hoe Voeg Je Een Site Toe Aan Je Beginscherm?

Hoe voeg je een site toe aan je beginscherm?

Website op Startscherm Android-toestel zetten

  • Open de browser Chrome.
  • Ga naar de website die u op het Startscherm wilt plaatsen.
  • Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
  • Tik op Toevoegen aan startscherm.
  • Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Mensen vragen ook: hoe krijg ik een icoon op mijn telefoon?

Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)

  1. Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies 'Toevoegen aan startscherm'
  2. Wijzig eventueel de titel (bijv.
  3. Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.
Hoe kan je een snelkoppeling maken? Snelkoppelingen toevoegen aan het bureaublad
  1. Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling.
  2. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Dienovereenkomstig, hoe safari op beginscherm zetten?

Er zijn een paar manieren om Safari op je startscherm te zetten. Eén manier is om Safari te openen en op de deelknop onderaan het scherm te tikken. Tik vervolgens op het pictogram "Toevoegen aan startscherm". U kunt ook een snelkoppeling aan uw startscherm toevoegen door op de knop "Delen" te tikken en "Toevoegen aan startscherm" te kiezen. Dienovereenkomstig, hoe zet ik een link op mijn bureaublad? De beste manier om een link op uw bureaublad te zetten is het gebruik van een programma als Desktop Links. Met dit programma kunt u snelkoppelingen maken naar uw favoriete websites en programma's.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Wat dit betreft, waar zit deelknop iphone?

Het deelmenu is te herkennen aan het vierkantje met uitgaand pijltje. Je bepaalt zelf wat er in het menu verschijnt als je op de deelknop tikt. Zo pas je deelopties op de iPhone en iPad aan in iOS 13 of nieuwer: Wil je aanpassen welke apps verschijnen in de lijst? Vervolgens, hoe maak ik een snelkoppeling op mijn samsung? Maar hoe maak je nu zo'n snelkoppeling op je Android- of iOS-toestel? Ga naar de website waarvan je een sneltoets wilt maken. Op veel Android-toestellen zie je rechtsboven MEER staan, onder de tijdsaanduiding. Druk op deze knop en vervolgens zie je verschillende opties verschijnen, waaronder Sneltoets toev.

Je kunt ook vragen hoe maak je een snelkoppeling van een website google chrome?

Een webpagina vastzetten op je plank

  1. Open de webpagina in Chrome.
  2. Selecteer Meer Meer hulpprogramma's. Snelkoppeling maken.
  3. Selecteer in de hoek van je scherm de Launcher .
  4. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste snelkoppelingsicoon in een lijst met apps en snelkoppelingen.
  5. Selecteer Vastzetten op plank.
Bovendien, hoe krijg ik een pictogram op mijn scherm? Er zijn een paar verschillende manieren om een pictogram op je scherm te krijgen. Eén manier is het maken van een snelkoppeling. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram waarvoor u een snelkoppeling wilt maken en selecteert u "Snelkoppeling maken". De snelkoppeling wordt dan aangemaakt op uw bureaublad.
Een andere manier om een pictogram op uw scherm te krijgen is het toe te voegen aan uw taakbalk. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u "Vastmaken aan taakbalk". Het pictogram wordt dan toegevoegd aan uw taakbalk en blijft daar staan, zelfs als u het programma sluit.
U kunt ook een pictogram aan uw startmenu toevoegen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Toevoegen aan startmenu". Het pictogram wordt dan toegevoegd aan uw startmenu.

En nog een vraag, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren om een pdf op het beginscherm van een Android-telefoon te zetten. Eén manier is om een pdf-viewer app te downloaden uit de app store, en dan de pdf te openen die je op je startscherm wilt zetten in die app. Zodra u de pdf geopend hebt, kunt u meestal een optie vinden in het menu van de app om de pdf aan uw startscherm toe te voegen. Een andere manier om dit te doen is om de pdf op uw computer te downloaden en vervolgens naar uzelf te e-mailen. Zodra u de pdf-e-mail op uw telefoon hebt geopend, kunt u de pdf-bijlage ingedrukt houden en vervolgens de optie "toevoegen aan beginscherm" selecteren.

Door Cartwell Craw

Vergelijkbare artikelen

Kan geen snelkoppeling maken op bureaublad Windows 10? :: Hoe icoon op bureaublad plaatsen iPad?
Handige links