Huis > H > Hoe Verplaats Ik Een Kolom In Excel?

Hoe verplaats ik een kolom in Excel?

Rijen of kolommen verplaatsen of kopiëren

Sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd OPTION ingedrukt en sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd Shift ingedrukt en sleep uw rij of kolom tussen bestaande rijen of kolommen. Excel maakt ruimte voor de nieuwe rij of kolom.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Vervolgens, hoe gebruik ik google spreadsheet? Google Spreadsheets werkt aan de hand van cellen die in een groot werkblad staan. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De rijen hebben allemaal een ander cijfer en de kolommen hebben allemaal een andere letter. Cel A1 is de eerste cel linksboven, daarnaast staat B1 en ga zo maar door.

Hoe maak je een filter in spreadsheet?

Er zijn een paar verschillende manieren om een filter te maken in een spreadsheet. De meest gebruikelijke manier is om de filterfunctie te gebruiken. Hiervoor selecteert u eerst de gegevens die u wilt filteren. Klik dan op het tabblad Gegevens en klik op de knop Filter. Dit opent de filteropties. U kunt dan de opties selecteren waarop u wilt filteren.
Een andere manier om gegevens te filteren is de AutoFilter-functie te gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad Gegevens en vervolgens op de knop AutoFilter. Dit opent een keuzemenu van alle kolommen in uw spreadsheet. U kunt dan de opties selecteren waarop u wilt filteren.
Tot slot kun je de functie Aangepast filter gebruiken. Klik hiervoor op het tabblad Gegevens en vervolgens op de knop Aangepast filter. Dit opent een dialoogvenster waarin u de criteria kunt invoeren waarop u wilt filteren. Dit in overweging nemend, wat is criteriumbereik excel? In Excel is criterium een bereik van cellen die u wilt evalueren aan de hand van een specifiek criterium. U wilt bijvoorbeeld alle cellen in een bereik evalueren die groter of gelijk zijn aan een bepaalde waarde. Om dit te doen, gebruikt u de functie criteriumbereik excel.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe getallen rangschikken in Excel?

Snel en gemakkelijk sorteren

  1. Selecteer één cel in de kolom die u wilt sorteren.
  2. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Sorteren en filteren op. om in oplopende volgorde te sorteren (van A naar Z of van het kleinste getal naar het grootste).
  3. Klik op.
Dit in overweging nemend, hoe haal je dubbele namen uit excel? Dubbele waarden verwijderen
  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn apps ordenen?

Uw apps ordenen

  1. Houd een app op het scherm ingedrukt en tik daarna op 'Wijzig beginscherm' .
  2. Sleep de app naar een andere plek, zoals het Dock onderaan het scherm.
  3. Op iPhone X en nieuwer tikt u op 'Gereed' om uw wijzigingen te bewaren. Op iPhone 8 en ouder drukt u op de thuisknop.
Daarvan, waar vind ik alle apps? Om alle apps op uw apparaat te vinden, gaat u naar het hoofdmenu en selecteert u "Alle apps".

Vervolgens, wat is een widget?

Een widget is een kleine softwaretoepassing die in een webpagina kan worden geïntegreerd of op het bureaublad van een computer kan worden geïnstalleerd. Widgets bieden meestal een specifieke functie of dienst, zoals een weersvoorspelling, een beurstikker of een rekenmachine. Sommige widgets zijn ingebed in webpagina's en kunnen worden gebruikt zonder software te installeren, terwijl andere moeten worden gedownload en geïnstalleerd op een computer.

Door Francois Mettle

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er bij SOS-noodmelding iPhone? :: Hoe zet je de eerste rij vast in Excel?
Handige links