Huis > H > Hoe Kan Ik Een App Vernieuwen?

Hoe kan ik een app vernieuwen?

Een Android-app updaten

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar.
  4. Tik op Updaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe Excel vernieuwen?

Als u een vel papier wilt verversen, drukt u op F5. Druk op F5 als u de werkmap wilt vernieuwen.

Waarom worden apps niet bijgewerkt?

Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Hoe kan ik een app uploaden? In 'Nieuwe app toevoegen' geef je de taal van de applicatie in en voeg je de naam van je app toe, deze gegevens kan je later nog aanpassen of wijzigen. Nadat je deze gegevens hebt ingegeven klik je op ->'APK uploaden' -> nieuw menu aangemaakt deze heeft de naam van jouw app.

Daarvan, waar kan ik mijn apps vinden?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u uw apps kunt vinden. De eerste plaats om te controleren is het startscherm van uw apparaat. Als u de app die u zoekt niet ziet, kunt u ook de app-lade controleren. De app-lade bevindt zich meestal op het startscherm, maar de locatie kan per apparaat verschillen. Als u nog steeds moeite hebt om de app te vinden, kunt u ernaar zoeken in de Google Play Store. Hoe kun je je Android versie updaten? Er zijn een paar manieren om je Android-versie bij te werken:
1. Controleer op updates: Ga naar de app Instellingen van je telefoon > Systeem > Over telefoon > Controleren op updates. Als er een update beschikbaar is, ziet u boven in het scherm een bericht met de tekst "Systeemupdate beschikbaar". Tik op "Downloaden en installeren" om de update te downloaden en te installeren.
2. Update je apps: Ga naar de Google Play Store-app > Menu > Mijn apps & games. Je ziet een lijst met apps die bijgewerkt moeten worden. Tik op "Bijwerken" naast elke app.
3. Update Android automatisch: Ga naar de app Instellingen van je telefoon > Systeem > Geavanceerd > Systeemupdate. Tik op "Controleren op update". Als er een update beschikbaar is, zie je bovenaan het scherm een bericht met de tekst "Systeemupdate beschikbaar". Tik op "Downloaden en installeren" om de update te downloaden en te installeren.

Gerelateerde artikelen

Kan locatie niet vernieuwen?

Ga naar instellingen.

Dus, waar vind ik de updates?

De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.
Kan geen apps bijwerken? Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad
  • De App Store openen en inloggen.
  • De app handmatig bijwerken.
  • Uw betaalmethode controleren.
  • De download prioriteit geven.
  • Het apparaat herstarten.
  • Contact opnemen met Apple.

Dus, waar vind ik updates op iphone?

Je kunt op elk gewenst moment controleren op updates en eventuele updates installeren. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Software-update'. Op het scherm zie je de versie van de iOS die nu geïnstalleerd is en of er een update beschikbaar is. Kan niet worden bijgewerkt met jouw Apple ID? Als je problemen hebt met het bijwerken van je apparaat met je Apple ID, controleer dan of je de laatste versie van iOS of macOS hebt. Als je een oudere versie van iOS of macOS gebruikt, upgrade dan naar de laatste versie.
Controleer ook of je internetverbinding werkt. Als je een wifi-verbinding gebruikt, zorg er dan voor dat je in de buurt van je router bent. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, controleer dan of je mobiele provider geen problemen heeft met hun diensten.
Probeer ook je Apple ID opnieuw in te stellen. Ga hiervoor naar appleid.apple.com en klik op "Wachtwoord vergeten?". Volg de instructies op het scherm om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Trouwens, waarom moet ik whatsapp bijwerken?

Als je WhatsApp gebruikt, is het belangrijk om de app regelmatig te bijwerken. Dit komt omdat de app continu wordt verbeterd en aangepast. Door de app bij te werken, kun je ervoor zorgen dat je altijd gebruikmaakt van de nieuwste versie. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste functies en verbeteringen. Bovendien kun je ervoor zorgen dat je app altijd veilig is door de laatste beveiligingsupdates te installeren.

Door Gader Bienfang

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn iPhone niet updaten? :: Hoe zet ik pictogrammen op het bureaublad?
Handige links