Huis > W > Wat Is Workspace Vernieuwen?

Wat is Workspace vernieuwen?

Als u apps wilt vernieuwen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de Citrix Workspace-app in het systeemvak en klikt u op Vernieuwen. Als u een app uit de app-weergave wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het app-pictogram en klikt u op App verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een app vernieuwen?

Open de Play Store-app, tik op het profielpictogram rechtsboven en beheer apps en apparaten. Het label Update zal beschikbaar zijn voor apps die een update beschikbaar hebben.

Hoe aanmelden via Citrix?

Indien u gebruikt maakt van de Citrix Workspace App met de URL login.cloudportal.nu of loginsms.cloudportal.nu en het lukt niet met inloggen, graag de onderstaande handleiding volgen. Kies voor “Ja, Citrix Workspace opnieuw instellen”. Voer nu de URL login.cloudportal.nu of loginsms.cloudportal.nu in welke u gebruikt. Welke browser voor Citrix? Applicatievirtualisatie van Citrix laat de gebruikers zelf bepalen welke browser ze gebruiken: Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, noem maar op. En voor de IT-afdeling is het niet meer nodig om elke browser en versie apart te testen.

Dus, hoe update ik citrix?

Citrix kan op een paar verschillende manieren worden bijgewerkt. Eén manier is om de Citrix Update Manager te gebruiken, die te vinden is in de Citrix Receiver voor Windows. Een andere manier is om Citrix handmatig te updaten door de laatste versies van de Citrix Receiver en XenApp te downloaden van de Citrix website. Wat is NetScaler Gateway? NetScaler Gateway is een software-defined perimeter (SDP) en remote access gateway die gebruikers veilige toegang biedt tot private applicaties en resources. NetScaler Gateway consolideert de infrastructuur voor externe toegang om gebruikers één enkel toegangspunt te bieden. Het biedt ook granulaire controle over gebruikerstoegang tot applicaties en resources. NetScaler Gateway is beschikbaar als virtuele appliance en als hardware appliance.

Gerelateerde artikelen

Hoe Excel vernieuwen?

Als u een vel papier wilt verversen, drukt u op F5. Druk op F5 als u de werkmap wilt vernieuwen.

Is Google Workspace gratis?

Google biedt gratis versie Workspace aan voor iedereen met zakelijk e-mailadres. Google brengt een gratis optie uit binnen het Workspace-ecosysteem waarbij iedereen onbeperkt toegang kan krijgen tot Google Docs, Slides, Sheets, Chat, Drive en Meet. Vervolgens, wat kun je doen met google workspace? Wie namelijk met Google Workspace werkt, kent meestal de weg in programma's als documenten, spreadsheets, Drive en Gmail. Bij het afnemen van Google Workspace krijg je direct toegang tot alle onderliggende diensten. Je kunt bijvoorbeeld meteen beginnen met het koppelen van je Gmail met je zakelijke e-mailadres.

Dienovereenkomstig, heb ik google workspace?

U beheert Google Workspace in de Beheerdersconsole. Log in op admin.google.com met uw gebruikersnaam voor Google Workspace. Wat is Ivanti Workspace? Ivanti Workspace is een verenigd platform dat u helpt uw digitale werkplek te beheren vanaf een enkele console. Het bevat tools om u te helpen uw virtuele desktop infrastructuur (VDI), evenals uw fysieke desktop en laptop computers te implementeren, beheren en monitoren. U kunt Ivanti Workspace gebruiken om:
- Virtuele desktops, applicaties en data te implementeren en beheren
- Uw data en applicaties te beveiligen en te beschermen
- Uw desktops en gebruikers te monitoren op prestaties en compliance
- IT activiteiten te vereenvoudigen met een enkel platform voor uw digitale werkruimte

Dienovereenkomstig, wat is workspace management?

Werkruimtebeheer is het proces van het organiseren en beheren van uw werkbestanden, mappen en andere gerelateerde bronnen op een manier die gemakkelijk toegankelijk en efficiënt is. Dit omvat het opzetten van workflows, het labelen van bestanden en het maken van back-ups.

Door Tadich Buffkin

Vergelijkbare artikelen

Waarom zijn Chromebooks zo goedkoop? :: Waar staat VDI voor?
Handige links