Huis > W > Wat Betekent App Instellen Als Standaard?

Wat betekent app instellen als standaard?

Zo kunnen bijvoorbeeld pdf-documenten door een viewer, een Office-app en een reader-app geopend worden. Als je niet elke keer de juiste app wilt kiezen kun je specifieke bestandstypen altijd in een specifieke app laten openen. Ook is het mogelijk deze standaard-instelling te wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe standaardbrowser instellen op Samsung?

Chrome instellen als uw standaardbrowser

  1. Ga op uw Android-apparaat naar Google Instellingen op een van deze plaatsen (afhankelijk van uw apparaat): Open de app Instellingen van uw apparaat. Scrol omlaag en selecteer Google.
  2. Tik op Apps.
  3. Open uw standaard-apps: Tik in de rechterbovenhoek op Instellingen. .
  4. Tik op Chrome .
Hoe kan je openen met veranderen? De standaardtoepassing wijzigen
  1. Selecteer een bestand van het type waarvoor u de standaardtoepassing wilt wijzigen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer Eigenschappen.
  3. Ga naar het Openen met-tabblad.
  4. Selecteer de gewenste toepassing en klik op Instellen als standaard.

Wat is de standaard Mail app Android?

De standaard Mail app op Android is de Gmail app. Hoe kom ik in mijn browserinstellingen? Op een Windows-computer kunt u uw browserinstellingen bereiken door te klikken op de menuknop in de rechterbovenhoek van het browservenster. Dit opent een drop-down menu met verschillende opties. Een van deze opties is "Instellingen". Als u hierop klikt, komt u op de instellingenpagina van uw browser.
Op een Mac is het proces vergelijkbaar. Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteer "Voorkeuren". Dit opent een nieuw venster met de instellingen van uw browser.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Mensen vragen ook: hoe kan ik zien wat mijn standaardbrowser is?

Chrome instellen als je standaardbrowser

  1. Klik op je computer op het menu Start .
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op Apps. Standaard-apps.
  4. Klik op Google Chrome.
  5. Klik onder elk bestandstype of linktype dat je wilt wijzigen op de huidige instelling.
  6. Klik op Google Chrome.
  7. Sluit het venster met instellingen.
Wat is standaard instellingen? Door het gebruik van standaardinstellingen ontstaat het risico dat apparatuur, software en netwerkverbindingen direct vanaf internet te benaderen zijn. Het is secondewerk voor geautomatiseerde programma's om deze systemen online op te sporen.

Trouwens, wat zijn de standaard-apps op iphone?

Ga naar 'Instellingen' en scrol omlaag totdat u de browser-app of de e-mailapp vindt. Tik op de app en tik vervolgens op 'Standaard browserapp' of 'Standaard Mail-app'. Selecteer een browser- of e-mailapp om deze als standaard in te stellen. Welke browser heb ik op mijn Samsung telefoon? Het antwoord op deze vraag hangt af van het model Samsung-telefoon dat je hebt. Op de Samsung Galaxy S8 is de standaardwebbrowser bijvoorbeeld Samsung Internet. Andere modellen Samsung telefoons kunnen andere standaard webbrowsers hebben. Om erachter te komen welke browser u op uw Samsung-telefoon hebt, kunt u naar de app Instellingen gaan en zoeken naar het gedeelte "Browser" of "Web".

Hoe kan ik zien welke browser ik gebruik op telefoon?

Er zijn een paar manieren om te zien welke browser u gebruikt op uw telefoon. De eenvoudigste manier is om de browser te openen en in de instellingen te kijken. De meeste browsers hebben een sectie die iets zegt als "Over" of "Info" waar u de naam en de versie van de browser kunt vinden.
Een andere manier om te zien welke browser u gebruikt is naar een website als WhatIsMyBrowser.com te gaan. Deze website detecteert de browser die u gebruikt en geeft er informatie over.
Tot slot kunt u meestal zien welke browser u gebruikt aan de hand van het uiterlijk van de interface. Safari op iOS heeft bijvoorbeeld een duidelijke interface met afgeronde hoeken en pictogrammen, terwijl Chrome op Android een meer rechthoekige interface met scherpe randen heeft.

Door Cowden Pointdexter

Vergelijkbare artikelen

Welke apps staan standaard op Samsung? :: Hoe groot moet een visitekaartje zijn?
Handige links