Huis > W > Welke Apps Staan Standaard Op Samsung?

Welke apps staan standaard op Samsung?

Standaardapps op Android: welke zijn handig?

  • Vooraf geïnstalleerde apps. Wie een nieuwe Android-smartphone koopt, zal zien dat er al best wat apps op staan.
  • Agenda. U hoeft geen speciale agenda-app te downloaden na de aanschaf van een nieuwe smartphone.
  • Calculator/Rekenmachine.
  • Camera.
  • Galerij.
  • Klok.
  • Radio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Kun je Samsung apps verwijderen?

Via het Instellingen-menu

Ga naar Instellingen en dan naar Applicatiebeheer. Selecteer de app(s) die je wilt verwijderen. Tik op 'verwijderen'. Bevestig dat je ze écht wilt verwijderen.
En nog een vraag, hoe verwijder ik een geinstalleerde app? appsverwijderen

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Je kunt ook vragen wat is beaming service?

Beaming is een datatransmissietechniek die wordt gebruikt om gegevens tussen twee apparaten over te brengen met behulp van een infraroodverbinding (IR). De gegevens worden gecodeerd in een straal van IR-licht die van het verzendende apparaat naar het ontvangende apparaat wordt verzonden. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een icoon verwijderen? Als u een pictogram wilt verwijderen, moet u de pictogrammeneditor openen en vervolgens het pictogram verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijft er maar 1 vinkje staan?

Het bericht is naar de ontvanger verzonden, maar heeft hem nog niet bereikt. De ontvanger heeft op dit moment geen internetverbinding of telefoon.

Wat is app instellen als standaard?

Standaard-apps in Android: zo kies je ze

  • Open de instellingen-app op je Android-smartphone;
  • Tik op 'Apps en meldingen'; en kies vervolgens onderaan voor 'Geavanceerd';
  • Tik op 'Standaard-apps'. Bij opties als 'Browser-app' en 'Links openen' selecteer je welke apps jij het liefst gebruikt.
Dit in overweging nemend, wat betekent app instellen als standaard? Als je meerdere apps hebt die hetzelfde doen, kun je kiezen welke app je standaard wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld meerdere apps voor fotobewerking hebt, kun je kiezen welke app je wilt gebruiken om een foto te openen. Belangrijk: Je gebruikt een oudere Android-versie.

Hoe stel ik een app in als standaard?

Het is wat omslachtig, maar je kunt de standaard-apps in Android aanpassen. In dat geval navigeer je naar Instellingen en vervolgens naar Applicatiebeheer (op de Galaxy S4 zit deze optie verscholen onder het kopje Meer). Bovenin zie je het kopje gedownload, scroll net zo lang opzij tot je het kopje Alles ziet. Wat is de app SmartThings? De SmartThings app is een mobiele applicatie waarmee gebruikers hun thuisomgeving kunnen bedienen, automatiseren en bewaken met behulp van een verscheidenheid aan apparaten, waaronder verlichting, deursloten, thermostaten en meer. De app biedt gebruikers ook inzichten en meldingen over hun thuisomgeving, zoals of de voordeur open is of dat er een lek is in de kelder.

Hoe kan ik mijn Samsung account verwijderen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Samsung-account kunt verwijderen. De eerste manier is om naar de Samsung-website te gaan en u aan te melden bij uw account. Zodra u bent aangemeld, zal er een optie zijn om uw account te verwijderen. De tweede manier is om naar de instellingen van uw Samsung telefoon te gaan en te zoeken naar de optie om uw account te verwijderen. De derde manier is om contact op te nemen met de Samsung klantenservice en zij kunnen u helpen bij het verwijderen van uw account.

Door Bunow Sarabia

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn standaardbrowser wijzigen? :: Wat betekent app instellen als standaard?
Handige links